Swanson Bíbor kasvirág kapszula 100 db

Segíthet a vírusos fertőzéseknél, hörghurut, arcüreggyulladás, afta, herpesz, övsömör, húgyúti fertőzések, középfülgyulladás, bakteriális fertőzések esetén.

Leírás

Swanson Bíbor kasvirág kapszula

Kiszerelés: 100 db

A bíbor kasvirág (echinacea) legfontosabb hatóanyaga az immunstimuláns hatású arabinogalaktán nevű szénhidrát, amely rákötődik a szervezetbe bekerülő idegen vírusokra, baktériumokra és odavonzza az azokat elpusztítani képes fehérvérsejteket. Fokozza a fehérvérsejtek szaporodását is, növelve ezzel a szervezet ellenálló képességét.

A kasvirágfajok használatára az első bizonyítékok az 1600-as évekből származnak a sziú indián településekről. A különböző indián közösségek sokféle céllal alkalmazták, és igen jól ismerték, szinte mindent gyógyítottak vele pl. a gyökeréből készült pépes, meleg borogatást a sebesülésekre, mérges rovarok csípésére és a kígyómarásraalkalmazták. Kezeltek azonban vele fogfájást, kólikát, meghűléseket, ínygyulladásokat, szájfertőzéseket, bélbetegségeket, mandulagyulladást, vérmérgezést, veszettségeket. Alkalmazták még érzéstelenítőként, égések csillapítására, vérmérgezéssel járó betegségekre, valamint meghűlés okozta gyulladások csökkentésére.
A fertőzést okozó vírusok, baktériumok, gombák és paraziták sok fajtáját elpusztíthatja. Fokozhatja, a falósejtek működését, ezáltal növelheti az emberi szervezet védettségét. Csökkentheti a fertőzések időtartamát és súlyosságát. Az immunrendszer fokozásával megelőzheti a fertőzéseket.

Alkalmazható a visszatérő, a szervezet ellenálló képességének csökkenésére visszavezethető légúti, fül-orr-gégészeti fertőzések esetén, járványok idején, valamint a friss növényből nyert présnedvet adhatják a grippe első tüneteinek jelentkezésekor vagy megelőzés céljából.

Adagolás

Naponta 1 kapszula, étkezés közben.

Összetétel

Bíbor kasvirág 400 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455