Sunrider Fortune Delight italpor 10 db, 60 db

A Sunrider Fortune Delight italpor egy olyan rendszeresen fogyasztható gyógynövényital,  amely segíti a szervezet saját kiválasztó funkcióit, s így hozzájárulhat a szennyező anyagok és mérgek eltávolításához.

Leírás

Sunrider Fortune Delight italpor

Kiszerelés: 10 db, 60 db

A Calli teához hasonlóan a Sunrider Fortune Delight tea fő összetevője is a zöld tea, tudományos nevén Camellia sinensis, amely nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású katekineket. Ezek bizonyítottan nagy hatásfokkal kötik le az öregedési folyamatokért és a testszövetek károsodásáért felelős szabadgyököket.

A Sunrider Fortune Deligh nem filteres tea, hanem instant italpor formátumban kapható, amely hidegen és melegen egyaránt hatásos és fogyasztható.

A gyártóról – bővebben

Sunrider® International 1982-es alapítása óta egy igazi nagyvállalattá nőtte ki magát, ismert és meghatározó gyártó a természetes táplálékkiegészítők piacán. A cég  központja az Egyesült Államok nyugati partvidékén, a Kaliforniai Torrance-ben található, de ma már vannak gyáraik a világ számos pontján.

Alapítói a keleti képzettségű gyógyszerész Dr. Tei-Fu Chen és a nyugati orvoslásban képzett felesége Dr. Oi-Lin Chen, valamint egy amerikai orvos Dr. K. Dean Black Ph.D. Az alapítók büszkék arra és fontosnak tartják, hogy ma is személyesen ellenőrzik a termékek fejlesztését és gyártását, ezzel biztosítva a megfelelő a minőségi színvonalat.

Rendszeres fogyasztása tapasztalatok szerint általában az alábbi kedvező változásokkal járhat

• jobb közérzet, több energia, élénkség-érzet
• lassabb fáradás, nagyobb állóképesség (főleg aerob sport esetén)
• gyorsabb regenerálódás; zsibbadás, görcsölés, izomláz megszűnése
• megnövekvő mozgásigény
• fölös zsírpárnák leapadása
• a nyirokrendszer, a vese és a húgyhólyag tisztítása

A Fortune Delight tea használata

Keverd el egy zacskó tartalmát egy nagyobb pohár/fél liter tiszta vízben (gyümölcslében vagy teában), és idd meg. Édesíthető ízlés szerint mézzel vagy növényi édesítőkkel (stévia, xilit).

Sportolók edzés és verseny előtt, illetve közben is ihatják, akár víz helyett is.

Jóízű italt úgy tudtunk készíteni belőle, ha forró vízzel kevertük el, langyos/hideg folyadékban nehezen oldódik.

Összetétel

Zöldtea-, kamilla-, jázmin-, krizantémvirág-, lalangfűgyökér- és almaléki­vo­nat

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455