Sunrider Calli tea natúr 10 db, 60 db

A Calli tea tisztító ital, segít a szervezetnek a hatékonyabb salaktalanítás, az öntisztítás elérésében, közreműködik a szervezet belső energiacsatornáinak megnyitásában.

Leírás

Sunrider Calli tea natúr

Kiszerelés: 10 db, 60 db

A Calli eredeti receptjét tudós kínai papok kísérletezték ki, hogy italuk segítse a szellem tisztaságát, a koncentrációt, az ellazulást, a meditációt. Úgy gondolták, hogy a Calli a szervezet “Jin” energiakörét, azaz a fékező, lassító testfunkciókat táplálja.

Ellentétben a hétköznapi teákkal, a Calli nem valamiféle cserjének a szárított levele – hanem ennél sokkal több.

Dr. Chen ugyanis a legkorszerűbb koncentrálási módszereket alkalmazza, s nagyüzemi körülmények között többféle, évezredes receptek alapján gondosan összeválogatott fűnek, gyógynövénynek, sűrített, por alakú keverékét permetezi rá a még nedves kamélia levélre, amelyről, mint vivőlevélről, forró vízbe dobva leázik mindez, aranysárga-barnára festve jóízű teánkat. Így nem csak egyetlen növény főzetét, hanem számos jótékony fű hatékony keverékét isszuk.

A Calli rendszeres fogyasztása javallott, hiszen a salakanyagok is rendszeresen jutnak a szervezetünkbe, így azokat állandóan el kell távolítani. A folyamat mindenkinél más és más hatással jár, s ezt magunknak kell megtapasztalnunk. Általában elmondható, hogy a jobb kedély és közérzet, tisztább gondolkodás, lelki nyugalom, a vibrálás, feszültség enyhülése, a szervezetre káros élelmiszerek és élvezeti cikkek iránti vágy csökkenése, a keringési és emésztőrendszer zavartalanabb működése, s a tisztább szervezettel együtt járó több energia a leggyakrabban hallott személyes élmények.

A Calli tea rendszeres fogyasztása általában az alábbi kedvező változásokkal járhat:

– több energia, jobb közérzet, kevesebb alvásigény

– a stressz és agresszivitás csökkenése

– tisztább gondolkodás, memória és koncentrációs készség javítása

– kevesebb hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor és kávéfogyasztás

– egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás

– emésztési és (savas) gyomorproblémák enyhülése

– vérnyomáscsökkentés

– bőrszépítés

– koleszterinszint csökkentés

– fogyasztó hatás

– ízületi és meszesedési gondok enyhítése.

Alkalmazása

Egy filter Calli teát egy liter forró vízbe (első időkben akár ennél is több, akár 1,5 liter vízbe) dobjuk bele, 5-10 percig áztatjuk.
A filtert akár benne is hagyhatjuk a vízben (ekkor azonban íze kissé kesernyéssé válhat). Iszogassuk egész nap, inkább többször kisebb, mint egyszerre nagyobb mennyiségben.
Egy csepp mézzel, citrommal vagy stíviával (természetes édesítőszer) ízesíthető.

Különösen vigyázzunk, ha életünkben először próbálunk Calli-t inni: ne készítsük túl sűrűre, azaz, soha ne használjunk egy filteres zacskót egy csészébe, mint más teáknál. Előfordulhat, hogy egy erősen szennyezett szervezet a Calli-ra hevesen reagál, s a túl sűrű Calli tea émelygést, hányingert, gyomorgörcsöt, fejfájást okozhat. Később, ha megszoktuk – s ha étrendünk is egészségesebbé vált -, sűríthetjük izlés szerint.

Soha ne használjuk kétszer ugyanazt a filtert, hacsak nem arcmosásra, fürdővíz készítésére szánjuk.

Az elhasznált filteres zacskó tartalmát virágainkra, növényeinkre szórhatjuk.

Soha ne főzzük túl a Calli-t, elég ha meleg-forró vízbe beledobjuk. Ne használjunk Calli tea főzéshez és iváshoz alumínium vagy más fémkancsót; legjobb az üveg, porcelán vagy cserépedény, de a zománcos fém is jobb, mint a zománctalan. Soha ne melegítsük a Calli teát mikrohullámú sütőben!

Ha csak egy mód van rá, használjunk a Calli tea készítéséhez tiszta, élő vizet, nem pedig klórozott-szennyezett városi csapvizet. Forrásvíz, szénsavmentes ásványvíz a legjobb, de víztisztító is jó. A tiszta vízben főzött Calli- nak nem csak az íze, hanem a hatása is jobb lesz!

A Calli tea melegen is, szobahőmérsékleten is, jéghidegen is kitűnő ital.

A Calli tea többféle ízben és kiszerelésben is kapható!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455