Sunrider Calli tea éjszakai 10×2,5 g

Le­fekvés előtt fogyasztva elősegítheti a nyugodt alvást. Stresszoldó teaként nap­közben is fogyaszthatjuk.

Leírás

Sunrider Calli tea éjszakai

Kiszerelés: 10×2,5 g

A tea főbb összetevői és azok jellemzői

Golgotavirág

Természetes, enyhe nyugtató. Az idegekre és a vérnyo­más­ra van ha­tással, régóta használják idegfájdalom csillapítására és ál­mat­lan­ság ellen.

Ho-Shou Wu-gyökér

Keleten évszázadok óta hasz­nál­ják fia­talítóként, ugyanakkor segít ellazítani a tes­tet, és nyugodt al­vást biztosít. Vértisztító gyógynövény. Csökkentheti a ko­lesz­te­rin­szin­tet.

Jojobamag / zsidótövis

Táplálja a szívet és a májat, nyugtató ha­tás­sal van az idegekre, ezért használják álmatlanság, ingerlékenység, ide­ges­ség és stressz ellen.

Poria

Jó hatással van a gyomorra, a lépre és az emésztésre. Nyugtató, ideg­e­rő­sí­tő és puhító hatású. Elősegíti a vizeletkiválasztást. Vizeletürítési prob­lé­mák, víz­vissza­tar­tás, valamint narancsbőr, hasmenés és hányás elő­for­du­lá­sa­kor hasznos se­gít­sé­get nyújthat. Használják még nyugtalanság, álmatlanság és feledékenység ese­tén is. Remek káliumforrás.

Kamélia levél

C- és B-vitamint, illóolajat, valamint nagy mennyi­ség­ű katekine­ket tar­talmaz, amelyek antioxidáns hatású polifenol vegyületek.

Zsálya gyökér

Az immunrendszerre és idegrendszer működésére van hatással, így idegesség, mentális stressz és álmatlanság ellen használják. Segíti ezenkívül a ko­leszterinszint csökkentését és a májműködést.

Csipkebogyó

Magas C-vitamin-tartalmú, fertőzések ellenszere, valamint javítja a stressz­tűrő képességet.

Császárgyökér

Klinikai vizsgálatok alapján lázcsillapító hatású, elállítja a vér­zést, oltja a szomjat, vírusölő, baktériumölő és gyulladáscsökkentő. Elősegíti a vi­ze­let­ü­rí­tést ödéma esetén, megszünteti a hányingert.

Télidinnye mag

A mérgeket és a nyálkát kitisztítja a szervezetből.

A Calli tea többféle ízben és kiszerelésben is kapható!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455