Stompax tabletta 50 db

Emésztési zavarok mérséklésére, puffadtság, teltségérzet megszüntetésére, székrekedés okozta hasi szélgörcsök oldására.

Leírás

Stompax tabletta

Kiszerelés: 50 db

Emésztést elősegítő gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati megfigyelések és szakirodalmi adatok igazolják.

Kellemetlen vagy kóros mellékhatása, ellenjavallata nem ismeretes, kivéve, ha az alkotórészekkel szemben egyéni túlérzékenység áll fenn.
Nem szedhető a készítmény epeút elzáródása esetén, illetve az illóolaj hatóanyagok, valamint a segédanyagként alkalmazott szorbit iránti egyéni túlérzékenység esetén.

Adagolás

Felnőtteknek étkezések után, vagy szükség esetén nehezen emészthető fűszeres, zsíros étel fogyasztása után 1-2 tabletta,
Gyermekeknek 6 éves kortól szükség esetén étkezés után 1 tabletta (legfeljebb napi 5 alkalommal) bevétele az ajánlott adagolás.

A készítmény kúraszerűen is és folyamatosan is szedhető. Ha 2-3 hónapon át történő kezelés után sem szűnnek meg a panaszai, keresse fel kezelőorvosát.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / tabletta

5 mg édeskömény, 5 mg köményolaj, 5 mg borsmentaolaj és 2 mg kamillaolaj.
Segédanyagként szorbitot, kolloid szilicium-dioxidot, magnézium-sztearátot, Eudragitot, Klucelt, talkumot, titán dioxidot, Hexalake Eritrozint és Macrogol 6000-t tartalmaz.

Figyelem!

Ha Ön terhes vagy szoptat, a készítmény alkalmazása nem javasolt.
Egyéni érzékenység esetén igen ritkán allergiás reakciók jelentkezhetnek a bőrön, a légutakban, esetleg az emésztőrendszerben.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455