Solutix Boulardii kapszula 20 db

A Solutix Boulardii kapszula javasolt gyomor- és bélrendszeri fertőzések, vagy antibiotikus kezelés következtében kialakult hasmenés esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

Leírás

Solutix Boulardii kapszula

Kiszerelés: 20 db

A Solutix Boulardii kapszula aktív összetevője: liofilizált Saccharomyces boulardii sejtek 250 mg / kapszula. A Saccharomyces boulardii egy jótékony hatású élesztőgomba, mely a sörélesztők csoportjába tartozik.

Liofilizálva a Saccharomyces boulardii ellenáll a gyomorsavnak és az epének. Mivel élesztőgomba, a Saccharomyces boulardiinak természetes antibiotikum rezisztenciája van, ily módon velük együtt beszedhető.

A Solutix Boulardii kapszulát candidások is alkalmazhatják!

Adagolás

4-12 éves gyermekeknek naponta 1 kapszula, felnőtteknek naponta 2 kapszula bevétele ajánlott. A kapszula szétnyitható, tartalma hideg ételbe, italba keverhető. 6 éven aluli gyermek esetében a kapszulát fel kell nyitni és a tartalmát italba vagy ételbe kell önteni.

Figyelem!

ANTIBIOTIKUMMAL EGYIDŐBEN SZEDHETŐ!
Amennyiben gombaellenes szert szed, a két készítmény bevétele között 2-3 óra teljen el. A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Terhesség alatt és immunhiányos állapotokban fokozott óvatossággal. Egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Csak 4 év feletti gyermekek és felnőttek részleges táplálására alkalmas.
Nem alkalmazható parenterálisan. Javasolt napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455