Shibu Shiitake gomba kapszula 90 db

Mint immunmodulátor előnyösen alkalmazható az emésztőrendszeri megbetegedések kiegészítő kezelésére. Enyhíti a vírusfertőzések okozta megbetegedések, pl. az influenza tüneteit és lefolyását.

Leírás

Shibu Shiitake gomba kapszula

Kiszerelés: 90 db

A Shiitake gombát a távolkeleti országokban, Japánban és Kínában ősidők óta fogyasztják. A Ming dinasztia már kiemelt jelentőséggel sorolta a leghasznosabb gyógyhatású táplálékok közé. A Shiitake gombából extrahált, dúsított hatóanyagú Shibu kapszula kitűnő étrendi kiegészítő. Búzacsírával kombinálva különleges élettani hatást fejt ki.

A Shiitake gomba aktív anyagai

A Shiitake proteinben, szénhidrátokban, vitaminokban, esszenciális aminosavakban gazdag. Kiemelkedő aktív anyaga egy poliszacharid, melyet LENTINAN-nak nevezünk. A búzacsíra igen sok enzimet és telítetlen zsírsavat tartalmaz. A Shibu kapszulában vitaminok (A, B1, B2, B6, B12, D3, E, Niacin), proteinhez kötött nyomelemek (kálium, magnézium, vas, cink, foszfor, mangán), valamint értékes aminosavak találhatók.

A Shiitake gomba tulajdonságai

A LENTINAN a klinikai szakirodalom adatai alapján mint immunmodulátor, előnyösen alkalmazható az emésztőrendszeri megbetegedések kiegészítő kezelésére. Sikeresen alkalmazták a Mitomycin C, a Fluorouracil és Tegafur cytosztatikumokkal kombinálva. Enyhíti a vírusfertőzések okozta megbetegedések (influenza) tüneteit és lefolyását.

Adagolás

Naponta 2×3 kapszula, étkezések előtt.

Összetétel

Dúsított Shiitake gomba és búzacsíra száraz extrakt, tokoferollal stabilizálva.

LENTINAN tartalom 4 mg / kapszula

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455