Sanct Bernhard Schizandra Gránátalma kapszula 90 db

Kedvező hatásúak lehet a szív- és érrendszer, valamint az erek egészségére, elsősorban érelmeszesedés és magas vérnyomás megelőzésére ajánlják. A gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kiegészítő kezelésében. Hatóanyagai csökkenthetik a vér koleszterinszintjét és egyúttal korlátozzák a cukor felszívódását a belekben.

Leírás

Sanct Bernhard Schizandra Gránátalma kapszula

Kiszerelés: 90 db

A gránátalmát (Punica granatum) Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.

A gránátalma az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása. A gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyították, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejtenek ki.

A Schizandra egy tradicionális kínai gyógynövény, melynek színes bogyótermése az alapja ennek a rendkívül hatásos immunrendszer erősítő keveréknek. Ebből a célból már évszázadok óta használják Ázsia szerte. Segíti a szervezet alkalmazkodását a környezethez, fokozza az oxigénbevitelt, és felgyorsítja a test sejtjeinek megújulását.

Oxigénhiányban szenvedők számára (asztma, légúti gyulladások, hörghurut, mindenféle allergiás panaszok) különösen ajánlott, ill. mindazoknak, akik szeretnék megelőzni a szezonális vírusos megbetegedéseket, valamint kivédenék a levegőszennyezés okozta légúti panaszokat.

Adagolás

Naponta 2×1 kapszula.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag

B12-vitamin (canokobalamin) 6 µg
B6-vitamin (piridoxin) 12 mg
Shizandra extrakt

Ellagsav

600 mg
160 mg
Folsav 1200 µg
Gránátalma-extrakt 400 mg
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455