Sanct Bernhard Osztriga-Maca kapszula 120 db

A Sanct Bernhard Osztriga-Maca kapszula vitalizáló, roboráló, afrodiziákum. Nagy stressznek kitett, kimerült vagy a változó korba jutott nők és férfiak számára, ha csökkent libidójukat természetes úton kívánják helyrehozni vagy megőrizni.

Leírás

Sanct Bernhard Osztriga-Maca kapszula

Kiszerelés: 120 db

A Sanct Bernhard Osztriga-Maca kapszula férfiaknak és nőknek is ajánlott afrodiziákum.

Mit kell tudnunk az osztrigáról?

Az osztriga vágyfokozó, termékenységet elősegítő hatását már régóta ismerik. Casanova, a legendás nőcsábász, az emlékiratok szerint reggelire ötven nyers osztrigát fogyasztott el.

Érdekes módon az osztriga, amelyet ősi afrodiziákumként tartanak számon, nagyon nagy mennyiségben tartalmaz cinket, amely feltétlenül szükséges a spermák megfelelő képződéséhez. Ráadásul a nyers osztriga D-vitaminban is rendkívül gazdag, ami a tesztoszteronszintet növeli. Az osztriga tekintetében tehát valószínűleg nem tévedtek az ókoriak, ez az étel kedvező hatással lehet a szexuális vágy feléledésére.

Az osztriga természetes módon tüzeli fel a nő libidóját és a férfi potenciáját. Ám a drága ínyencfalatot nyersen szokás fogyasztani, de ezt nem mindenki szereti.

Az osztriga sok ásványi anyagot tartalmaz, így a haj-, bőr- és körömproblémákban szenvedőknek is ajánlható.

A Maca különleges körülmények között nő, többnyire a tengerszint felett 4000 méteres magasságban, a perui Andok-hegységben. A helyi lakosok a Maca gumót már kb. 2000 éve alkalmazzák. A történelmi feljegyzések szerint a régi inkák nagy mennyiségben fogyasztottak Macát csata előtt, hogy növeljék erejüket, kitartásukat. A modern kutatások szerint a Maca sok aminosavat, cinket, taurint és más természetes összetevőket tartalmaz. Évszázadokon keresztül ez a növény volt a dél-amerikai inka törzsek fő tápanyagforrása, a helyi lakosok az Andok varázserejű ajándékának tekintették. A fiatalok abban az időben a termékenységük növelésére fogyasztották ezt a növényt.

A Maca főbb hatásai

– A Maca hatóanyagai a kismedencei szervek vérellátását fokozzák, férfiaknál serkentik a tesztoszteron, nőknél az ösztrogén termelését.
– Általános energetizáló: vitalizál, roborál, aktivál, javítja a testi erőnlétet, fokozza a fizikai teljesítményt. Segít a kimerültség okozta alvászavarok esetén és pótolja a hiányzó energiát. Ezért kiváló csökkent vitalitás esetén is.
– Szellemi teljesítményfokozó: megsokszorozza az agyi kapacitást, szellemileg stabilizál és aktivál, javítja a stresszel szembeni tűrőképességet, csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait.
– Immunrendszer erősítő: aktiválja az immunrendszert, gyorsítja a betegségekből való felépülést, megelőzi a betegségek kialakulását, javítja a vérképzést.
– Szexuális teljesítményjavító: fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a férfiak és nők változókori tüneteit.
– Meddőség esetén is ajánlott.

Fontos!

A Maca nem hormontartalmú szer és semmiféle mellékhatása nincs. Biztonsággal lehet alkalmazni az un. veszélyeztetett betegeknél is, akik cukor-, érrendszeri- vagy magas vérnyomás betegségben szenvednek.

Adagolás

Naponta 6 kapszula.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag

Cink 6 mg
E-vitamin 33,72 mg
Méhpempő 102 mg
Maca por 2280 mg
Osztriga kivonat 720 mg
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455