Sanct Bernhard Omega 3-6-9 Lenmagolaj kapszula 180 db

A lenolaj serkentheti az agyműködést, csökkentheti a koleszterinszintet, segíthet az ízületi gyulladásokon, a légutak gyulladásos megbetegedésein, a májjal kapcsolatos betegségekben, bőrbetegségeken, ekcémán.

 

Leírás

Sanct Bernhard Omega 3-6-9 Lenmagolaj kapszula

Kiszerelés: 180 db

A lenmagolaj a koleszterin lerakódását akadályozza meg, amennyiben ezt a nélkülözhetetlen zsírsavat fogyasztjuk a közönséges zsírok helyett. Ily módon hat a kapilláris vérerek működésére, megakadályozva azok eldugulását az agyban és a vesékben. Ezzel a tulajdonságával számos más öregkori betegségtől kímél meg vagy legalábbis késlelteti azokat.

A lenmag, illetve a lenolaj a májra gyógyító hatással bír. Ide tartozik a zsíros máj, és ezzel a fontos szervünkkel kapcsolatos összes betegség. A bőrbetegségek gyógyulásának előfeltétele az ok gyógyítása. Ha sikerül tehermentesíteni a májat, a bőrbetegségtől, így az ekcémától is megszabadulunk.

Epe-, vese- és húgyhólyagkő, valamint homok és gyulladás esetén is fogyasszunk lenmag teát. Ebben az esetben azonban ajánlatos egy kanál olíva olajat is bevenni. A lenolaj a megkeményedett anyagok feloldásában játszik szerepet az epekő hatásának enyhítésekor.

A gyomorsav termelésére is jótékonyan hat a lenmag. Így közvetett úton lényegesen hozzásegít a gyomorfekély gyógyulásához is.

A daganatos megbetegedéseknél a lenmag olaj fogyasztása rendkívül jótékony hatású a legtisztább kénes fehérjékkel, a sovány tehéntúróval. Ezt egy német tudósnő találta fel, évtizedekkel ezelőtt, s azóta is sikeresen alkalmazzák a rákbetegek.

A szív működésére is hatékony a lenmag olaj, illetve a lenmag. Részben a koleszterinszint csökkentő tulajdonságának köszönhetjük, de az izomrendszerre, így a szívizomra is van gyógyhatása.

A lenmag olyan anyagot tartalmaz, ami megfelel a nyálka és gyanta keverékének. Ez az anyag szükség esetén csökkenti a gyomorsav romboló hatását, enyhíti az emésztő szervek falainak érzékenységét, elősegítve a belek tartalmának továbbjutását kimosva a felesleges koleszterint, valamint szabályozza a glükóz jelenlétét a vérben, ezért a cukorbetegeknek is hasznos táplálék.

Az őrölt lenmag ajánlott azoknak, akik rostszegényen táplálkoznak, sokat küzdenek székrekedéssel vagy nincs meg a rendszeres bélmozgás. Ha beiktatjuk mindennapi reggelinkbe ezt az olajos rostot, akkor rendszeres lesz a székletünk.

Adagolás

Felnőtteknek napi 2×3 kapszula étkezés közben, kevés folyadékkal lenyelni. 12 év alatti gyerekeknek napi 3×1 kapszula étkezés közben, kevés folyadékkal lenyelni (lehetőleg 1 hónapos kúrát tartani).

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / 6 kapszula

Lenmagolaj 3000 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455