sanct_bernhard_ginkgo_biloba_kapszula_150_db

Sanct Bernhard Ginkgo Biloba kapszula 150 db

A ginkgo biloba értágító, javítja az agyi vérellátást, jótékonyan hat a szellemi teljesítőképességre és koncentráló-készségre. Jótékonyan hat a visszértágulatra, az aranyérre és a lábfekélyre, az öregkori elbutulás ellen, szédülés, fülzúgás, ill. hallásgyengülés esetén is hatékonyan alkalmazható.

Termékleírás

Sanct Bernhard Ginkgo Biloba kapszula

Kiszerelés: 150 db

A szellemi frissesség megőrzése, a jó memória, valamint a kiegyensúlyozott közérzet minden életkorban fontos. A fiatalabb generációk, főleg az egyetemisták, főiskolások esetében egy-egy vizsgához rengeteget kell készülni, a jó memória ezért döntő lehet. A középkorúaknál az emlékezőképesség, a jó szellemi kondíció ma már szinte egzisztenciális kérdés. Idős embereknél elsősorban az időskori elbutulás, a rövid távú emlékezetkiesés, az Alzheimer-kór ronthatja az életminőséget. Nem csak roboráló szerként, de időskori memóriaproblémák kezelésére is alkalmas.

A ginkgo hatóanyagai a flavonoidok és a terpének. Keringés- és légzésfokozó hatású, így elősegíti az agy, a szív és a végtagok vérellátását, anyagcseréjüket, ezáltal a teljesítményüket. Hatására később jelentkezik a fáradtságérzés. A terpének gátolják az erekben a vérrögök, trombózis kialakulását.

A ginkgoval kapcsolatos kutatási eredmények kimutatták, hogy az impotencia kezelésére is kiválóan alkalmas.

Adagolás

Naponta 1 kapszula, bő folyadékkal.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455