Sanct Bernhard Chlorella kapszula 180 db

A Sanct Bernhard Chlorella kapszula támogatja a szervezet kíméletes méregtelenítését, belső megtisztulását, csökkenti a szervezet elsavasodását. Ösztönzi az immunrendszer működését, antioxidánsként védi a sejteket.

Leírás

Sanct Bernhard Chlorella kapszula

Kiszerelés: 180 db

A Sanct Bernhard Chlorella kapszula stimulálhatja az ellenanyagok szintéziséért felelős limfociták létrejöttét, melyek a szervezet ellenálló képességét biztosítják a fertőzésekkel szemben, segíti a vörös vérsejtek kialakulását. Természetes antibiotikum így komoly gyulladáscsökkentő is egyben.

A Sanct Bernhard Chlorella kapszula a vitaminok gazdag tárháza, magas arányban tartalmazza a B-, C- és E-vitaminokat, biológiailag kötött ásványi anyagokat, (foszfor, kálium, magnézium, mangán, cink, kálcium) melyek koncentrációja nagyobb, mint a többi szárazföldi növényé. Nagy mennyiségben tartalmaz nyomelemeket (vas, réz, kobalt) is. Az egyik legkiválóbb jódforrás. Magas rosttartalma által magához vonzza a belekben lerakódott salakanyagokat, kiszűri a nehézfémeket. Klorofill tartalma révén a beleket fertőtleníti – kiváló belső dezodoráló, pozitívan befolyásolhatja az anyagcserét és a sejtlégzést.

Adagolás

Naponta 1 kapszula.

Összetétel

Chlorella alga 320 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455