Sáfrányos szeklicemag olaj 50 ml

A népi gyógyászatban a virágok főzetét erős köhögés használták. Segítséget nyújthat inkontinencia (vizeletvisszatartás) esetén.

 

Leírás

Sáfrányos szeklicemag olaj

Kiszerelés: 50 ml

A sáfrányos szeklicemag olaj kedvező hatása a krocetin nevű anyagának köszönhető, amely csökkentheti a koleszterinszintet, és a szívinfarktus megelőzésében is kiemelkedő szerepe van.

A pórsáfrányt, vagy más néven sáfrányos szeklicét a hagyományos népi gyógyászat már régóta ismeri vérnyomáscsökkentő hatásáról. Jellegzetes dél-amerikai bogáncsféle, amelyből hidegen történő sajtolás útján különleges tulajdonságokkal rendelkező olaj nyerhető.
A legújabb tudományos kutatások szerint a sáfrányos szeklice képes megerősíteni a méhet tartó méhszalagokat, ezáltal segítséget nyújt az inkontinencia (vizeletvisszatartás) esetén. A stressz okozta inkontinenciára is alkalmazható (gyerekkori ágybavizelés, feszültség, idegesség stb.) tea vagy a sáfrányos szeklice magolaj formájában.

Alkotóelemei 11% telített zsiradékot és 73,5% többszörösen telítetlen zsiradékot (különösen Omega-6 és Omega-3) tartalmaznak, melyeknek a szervezetre gyakorolt jótékony hatása jól ismert.
Magas linolénsav tartalma miatt igen fontos szerepe van az egészséges táplálkozásban.

Adagolás

Belsőleg naponta 2 ml (1 mokkáskanálnyi).

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455