Rezveratrol

A rezveratrol gyulladásgátló hatású, megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterinszintet, sőt daganatellenes hatása is van.

Leírás

Rezveratrol

A resveratrol egy kiváló antioxidáns, mely képes közömbösíteni a szervezetben keletkező káros szabad gyököket, így lelassítja az öregedést, és a vérrögök kialakulását is meggátolhatja.

Természetes formában és a legnagyobb mennyiségben a vörös és kék szőlő héjában, ill. az áfonyában, valamint az ezekből készült italokban, elsősorban a vörösborban található meg.

Kifejezetten jótékony hatással van az egészségre, olyan betegségek kialakulását segít megelőzni, mint az infarktus és egyéb szívbetegségek, valamint az agyvérzés.

A fekete áfonyából ill. szőlőmagból kivont antocianidin és procianidin igen erélyes  antioxidánsok, képesek közömbösíteni a szervezetben túlzott mértékben termelődött szabad gyököket. Ezen hatásuknak köszönhetően segítenek megőrizni vagy javíthatják az erek rugalmasságát, tágulási képességét, így csökkenthetik a vérnyomást, megelőzhetik az érelmeszesedést, érszűkületet, keringési betegségek következményeit. A vérlemezkék összetapadásának gátlásával akadályozhatják a trombózis kialakulását. Az érrendszer karbantartásával pedig javul az egész szervezet vérkeringése, ami az egészségi állapot általános javulásához vezethet, összességében fokozódhat a testi és szellemi erőnlét, az immunrendszer erősödhet .

A rezveratrolnak káros mellékhatása nem ismert.

Napi szükséges mennyiség: 50 mg.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455