Reparex őszülés gátló férfiaknak 125 ml

Őszülés ellen férfiaknak: Reparex őszülés gátló hajtonik!

Leírás

Reparex őszülés gátló férfiaknak

Kiszerelés: 125 ml

A Reparex őszülés gátló férfiaknak egy olyan készítmény, mely egy természetes enzim segítségével átveszi a hajgyökér körüli sejtek feladatát, kivonja a melaninból az oxigént, melynek eredményeképpen az ősz hajszál ezáltal visszanyeri belülről eredeti, természetes színét.

A hajfestékkel ellentétben ez a szer belülről hat, nem kívülről. Folyamatos használatával és az előírt adagolással a haj folyamatosan nyeri vissza eredeti színét, nem úgy, mint a festékek alkalmazása során, hanem lassan és egyenletesen alakul át.
Természetesen nem mindörökre, mert a Reparex nem képes feltámasztani a sejteket, csak helyettesíti azokat. De folyamatos adagolással a helyettesítés tökéletessé válik.

A Reparex őszülés gátló hajtonik csak az eredeti természetes hajszínt képes visszaadni!

Ha a Reparex hajtonikot rendszeresen használjuk, nem jelennek meg az ősz hajszálak a hajgyökereknél. A termék használata nem zárja ki a hajfestékek, henna alkalmazását, és fordítva, a hajfesték, henna alkalmazása nem zárja ki a Reparex őszülés gátló használatát.

Ha a Reparex használatát leállítjuk, nem jelenik meg az ősz szakasz a hajszálak gyökerénél, hanem a hajszál teljes hosszában kezd halványodni és folyamatosan őszülni. Ez a folyamat három-hat hónapot vesz igénybe.

Összetétel

Víz, laurilan, glicerin, ezüst-nitrát, parfüm, alfa-reduktáz

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455