Raphacol granulátum 70 g

Különböző emésztési panaszok teltségérzet, puffadás okozta tünetek csökkentésére, az epetermelés fokozására és a jobb közérzet biztosítására.

 

Leírás

Raphacol granulátum

Kiszerelés: 70 g

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását több évtizedes felhasználói-, népgyógyászati és szakirodalmi adat bizonyítja.

A készítmény összetevői (feketeretek, édesköményolaj) epetermelést fokozó hatásuk révén az epepangást megszüntetik, ezáltal csökken az epekőképződés esélye; javítják az emésztést, megszüntetik/csökkentik a puffadást és a teltségérzetet. Az édesköményolaj részben elfedi a feketeretek erős illatát.

Adagolás

Felnőtteknek 3×1 adagoló kanál.

Gyermekeknek 7-14 éves korban szükség esetén 1 csapott adagoló kanál.

A granulátum bevétele főétkezések után, folyadékkal történjen.

A granulátum szükség szerint szedhető egyszeri alkalommal vagy néhány napon keresztül, de kúraszerű alkalmazása (2 hét) is megengedett. Amennyiben panaszai 2 hét alatt sem szűnnek meg/nem enyhülnek, úgy forduljon orvosához.

Összetétel

1 g granulátum tartalma

9 mg feketeretek préslé sűrítmény (Raphani sat.succus concentratus), szárazanyagra vonatkoztatva.

A tabletta segédanyagai: laktóz, kukoricakeményítő, szacharóz (répacukor), polivinil-pirrolidon, Na-karboxi-metil-amilopectin, édesköményolaj, kolloid szilícium-dioxid.

Figyelem!

Ne alkalmazza a granulátumot ismert epekövesség, tartós/elhúzódó gyomor-, bélpanaszok fennállásakor. Laktóz és örökletes fruktóz intolerancia valamint glükóz-, galaktóz malabszorció (felszívódási zavar), valamint anetollal szembeni ismert egyéni érzékenység esetén szintén ne szedje a granulátumot.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455