Rainforest Foods Bio Chlorella és Spirulina kapszula 300 db

A Rainforest Foods Bio Chlorella és Spirulina kapszula alkotóelemei kitűnő fehérjeforrások. Mivel sokan egészítik ki étrendjüket mind Chlorellával, mind Spirulinával, ezért mi kombináltuk őket egyenlő arányban, egy kapszulában.

Leírás

Rainforest Foods Bio Chlorella és Spirulina kapszula

Kiszerelés: 300 db

A Rainforest Foods Bio Chlorella és Spirulina kapszula BIO tanúsítvánnyal rendelkezik!

Az alga fajokhoz tartozik a Chlorella és a Spirulina is. (Chlorella vulgaris és Arthrospira platensis). Ezen két alga a létező legteljesebb élelmiszer.

A Rainforest Foods Bio Chlorella és Spirulina kapszula alkotóelemeit egy szigeten termesztik a Dél-Kínai tengeren. Laboratóriumban egy adag tenyésztésével kezdik, aztán fotoszintézissel sokszorozzák a művelési tavakban ahol természetes szűrt víz található. Amint elérte a kívánt sűrűséget, betakarítják. Párologtatóval szárítják, (a kíméletes feldolgozási módszer miatt megtartja tápanyagtartalmát), ezt követően porrá őrlik. Ezzel a módszerrel a cellulózos kemény sejtfalat megtörik, mely az emészthetőségét növeli és a tápanyagok jobb felszívódását teszi lehetővé. Segít a méregtelenítésben, mert megköti a toxinokat.

Az alga port az Egyesült Királyságban kapszulázza egy  GMP (Good Marketing Practice) akkreditált gyógyszeripari gyártó cég. A kapszulák 100%-ban tiszták, nem tartalmaznak semmi töltőanyagot, kötőanyagot vagy tömegnövelő szert. Minden kapszula 400 milligramm port tartalmaz.

Bio Chlorella és Spirulina por

– HPMC növényi alapú cellulóz burkolatú tabletták

– Vegetáriánus liga által jóváhagyott

– Halal és Kóser igazolt

BIO tanusítvány

A Rainforest Foods Bio Chlorella és Spirulina kapszulát a Soil Association BIO akkreditáló szervezet minősíti, amely az egyike a BIO minősítő szervezetnek az Egyesült Királyságban. A Soil Association szerepe az, hogy biztosítsa, minden élelmiszer amely bio-ként van jelölve, ténylegesen az is legyen. Ezt úgy érik el, hogy az értékesítési lánc minden egyes elemét folyamatosan felügyelik, a feldolgozáson és az exporton át. A Soil Association Tanúsítvány – a csomagokon jelzett Soil Association logóval és az EU BIO logóval ellátva – egy biztosíték, hogy a vásárlók BIO terméket vesznek. Minden BIO-hitelesített termék egy hitelesítő kódot is kell, hogy hordozzon a csomagolásán. Az Egyesült Királyságbeli cégeknek, mint például a Rainforest Foodsnak a GB-ORG-XX formátum szerepel, ahol az XX a hitelesítő szervet jelöli. Ha mindez nem szerepel, akkor a termék nem BIO. A Soil Association kódja mi termékünkön a GB-ORG-05. A magyarországi forgalmazót, a Caleido IT-Outsource Kft.-ét, a HUNGÁRIA ÖKO GARANCIA tanúsítja, HU-ÖKO-02.

Adagolás

Naponta 3×2 kapszulát vegyen be, bő vízzel. A legjobb, ha étkezés előtt fél órával teszi mindezt. Az első héten csökkentett adagot vegyen be (3 kapszulát), hogy a méregtelenítési tüneteket minimalizálja.

Összetétel

BIO Chlorella és Spirulina por, HPMC növényi alapú cellulóz kapszulában,

Hatóanyag-tartalom / 8 kapszula

Chlorella vulgaris 1,6 g
Spirulina platentis 1,6 g
Phycocyanin 204,8 mg
Clorophyll 50,88 mg
Karotinoidok 17,31 mg
Linolén sav 15 mg
B6-vitamin 0,32 mg
Folsav 36,8 mcg

OÉTI Notifikációs szám: 11278/2012

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455