Prémium Magnézium-Malát kapszula 30 db

Szerves magnézium, fermentált, szerves szelénnel

Leírás

Prémium Magnézium-Malát kapszula

Kiszerelés: 30 db

Szerves magnézium forma, hiszen a magnézium almasavhoz kapcsolt formában van jelen. Emiatt jobb, mint a szervetlen magnézium vegyületek (pl.: magnézium-oxid) vagy a szervetlen magnézium sók (pl.: magnézium-klorid).
Hatástanulmányok igazolják, hogy az almasavhoz (maláthoz) kötött magnézium jobban hasznosul a vázizomzatban, hatékonyabb izomregenerációt és görcsoldó hatást eredményezhet, mint más magnézium formák. Igazoltan több magnézium iont biztosít szervezetünk számára, mint a Hazánkban elterjedt magnézium-oxid vagy magnézium-citrát.
Miért fontos a magnézium?
Szerepet játszik a fáradtság, kifáradás csökkentésében, a normál pszichológiai funkció fenntartásában, a kiegyensúlyozott idegi működésben, az energiatermelő-anyagcsere folyamatokban, a normál csontozat, fogazat fenntartásában, hozzájárul a normál elektrolit-egyensúlyhoz, a normál izomműködéshez. Fontos elem a sejtosztódás és fehérjeszintézis szempontjából is.
A magnézium a legfontosabb ásványi anyag szervezetünk számára, 300 féle enzim működéséhez szükséges, illetve magnézium hiányában a vesékben nem képződik aktív D-vitamin (1,25-dihidroxi-D3-vitamin). Hatékonyan lép fel a kalcium lerakódásokkal, meszesedési folyamatokkal szemben.
A termék fermentált, szerves szelénnel lett dúsítva,  hogy a szervezetünk számára rendkívül fontos magnéziumon kívül egy szintén kulcsfontosságú nyomelemet is biztosítani tudjon a termék komplex formában!
Szelén
Az E-vitamin hatását erősíti, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a pajzsmirigy normál működéséhez és a megfelelő immunitáshoz, valamint az egészséges körmök és hajkorona fenntartásához. Daganatmegelőző hatását megannyi klinikai vizsgálat igazolja!
A szelénhiány az egyik legszélesebb körben elterjedt nyomelem hiány Magyarországon! Érdemes rendszeres pótlására odafigyelni!

Összetétel

Magnézium-malát, szelénnel dúsított élesztő, kapszula anyaga zselatin

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Magnézium-malát 400 mg

Szerves kötésű szelén 80 mcg

GMP minősítésű, GMO-, Cukor-, Laktóz-, Glutén-, Titán-dioxid-, Doppingszernek minősülő anyagtól mentes termék, mely semmilyen hozzáadott mesterséges adalékanyagot, színezéket nem tartalmaz!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455