Pote-Mix tabletta 150 db

Folyamatos és állandó szedése kedvezően hat a nemi életre, emellett pozitívan befolyásolja az életminőséget, a korral járó különféle problémákat.

Leírás

Pote-Mix tabletta

Kiszerelés: 150 db

A Pote-Mix tabletta összetevői és azok főbb hatásai

Fokhagyma – vérnyomáscsökkentő hatása van és erősíti a koszorúereket. A keringési betegségek leküzdésében is hatásos lehet.

Zöldbabpor – a gyógyászatban a vérkeringés regenerálására használják. Ezen kívül fokozhatja a medence és a nemi szervek tájékán jelentkező vér tódulását.

Csalán –  vértisztító növény, ezért tisztítókúrák, böjtök hatékony és kedvelt gyógynövénye.

Zeller – vágykeltő hatású. Ásványi anyagokban, szerves sókban – nátriumban, kálciumban, foszforban, káliumban, vasban és magnéziumban – is bővelkedik, akárcsak A-, B-, és C-vitaminokban.

Zöldtea – jelentős szerepet játszik a keringési problémák kialakulásának megakadályozásában

Tökmagolaj – egyrészt védi a prosztatát, másrészt pedig afrodiziákum.

Zöldárpa – egyedülállóan magas koncentrációban tartalmazza a számunkra szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, enzimeket, növényi fehérjéket és a klorofillt. Sok más pozitív tulajdonsága mellett javítja a spermiumok életképességét és a szexuális potenciált.

Adagolás

Bő folyadékkal napi 3×2 db tablettát kell bevenni rendszeresen 1-2 hónapon keresztül. Kihagyása zavart okoz a hatásban. 12 órán belül pótolni kell a hiányt, és a kívánt hatás 1-2 hét múlva, max. 2 hónapon belül jelentkezik.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455