pharma_nord_bio_gluko_porcamin_tabletta_90_db

Pharma Nord Bio Gluko-Porcamin tabletta 90 db

A Bio Gluko-Porcamin tabletta segíti az ízületek működését és a szövetek megújulását. Alkalmazható artrózis (ízületi kopás és gyulladás), illetve az ezen állapothoz kapcsolódó tünetek, jellemzően fájdalom enyhítésére és az ízületi funkció helyreállítására.

Termékleírás

Pharma Nord Bio Gluko-Porcamin tabletta 

Kiszerelés: 90 db

A legtöbb ember mozdulatok tízezreit teszi meg naponta. Életünk során ezek a folyamatos mozgások sajnos megteszik hatásukat és ezért nem ritka tünet az ízületi fájdalom. Minél zselészerűbb az ízületekben található folyadék, az ízület annál jobban bírja a terhelést és az igénybevételt. A legtöbb hosszú távú károsodás akkor jön létre az ízületekben mikor ez a folyadék vizenyőssé és híggá válik, mely elváltozás a szervezetben található alapvető „építő anyagok” hiányából is fakadhat. Ez az ízületi folyadékhígulás okozza a porc rongálódását.

A glukozaminnak struktúrajavító hatása van, a kondroitin pedig segít az ízületi folyadékot a porcba juttatni. A glukozamin kulcsfontosságú szerepet játszik az ízületek olajozott működésében, a kondroitin pedig hozzájárul a teherbíró képesség javításához.

A Gluko-Porcamin a maximális felszívódást biztosító formában tartalmazza testünk porcszintézisének egyik fontos építőelemét a glukozamin-szulfátot. A glukozamin-szulfát bevitele elősegíti a természetes porcszintézist és a regeneráló mechanizmusokat, ezáltal megelőzi az ízületi porcok kopását. A Gluko-Porcamin tablettában lévő kondroitin-szulfát is a porcszintézis egyik fontos építőeleme. A kondroitin-szulfát segíti az ízület folyadékfelvevőképességét, mely az ízületek nagyobb terhelhetőségét biztosítja.

A glukozamin tulajdonságai

  • gyulladáscsökkentő hatású
  • enyhíti a fájdalmat
  • javítja az ízületek működését
  • ízületi porcszerkezet-módosító

A kondroitin tulajdonságai

  • gyulladáscsökkentő hatású
  • enyhíti a fájdalmat
  • javítja az ízületek működését
  • erősíti a fizikai terhelhetőséget

A glukozamin-szulfát igazoltan legalább olyan hatékonyan enyhíti az ízületi fájdalmat, mint a nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID). A nem szteroid gyulladáscsökkentő tabletták és kenőcsök hatásának fokozása érdekében javasolhatjuk a glukozamin-szulfát tartalmú étrend-kiegészítő szedését.

Adagolás

Naponta 2 tabletta, étkezés után. Az ennél nagyobb adagot az orvos által javasolt módon kell alkalmazni.

15 év alatti gyermekek számára ellenjavallt.

A Gluko-Porcamin étrend-kiegészítő tabletta folyamatos szedése legalább 3 hónapig javasolt. Használata bármeddig folytatható.

Összetétel

Standardizált glukozamin-szulfát 2KCL 250 mg

Kondroitin-szulfát 200 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455