Perui Kovaföld por 200 g

A 100% természetes Perui Kovaföld port alkalmazhatjuk székrekedés esetén, tisztítja a vastagbelet, segít eltávolítani a nemkívánatos férgeket, parazitákat. Nehézfémek eltávolításában is nagy szerepe van!

Leírás

Perui Kovaföld por

Kiszerelés: 200 g

89-95%-ban tartalmaz szilícium-dioxidot és egyéb hasznos nyomelemeket. Semmilyen más hozzáadott segédanyagot nem tartalmaz. Kiválóan illeszkedik lúgosító diétához, mivel pH-értéke 8,0.

A kovaföld 7000-szeres nagyításban úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal. Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztőrendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer maradványokat, drogokat, nehézfémeket. Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. Mindezek eredménye egy sokkal egészségesebb test, kevesebb betegséggel.

A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között: magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok nyomelemet is, pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium.

1939-ben egy Nobel-díjas professzor, Adolf Butenandt bebizonyította, hogy az élet nem létezhet szilícium-dioxid nélkül.

Miért olyan értékes a kovaföld?

– Rendszeres székletürítés.

– Egészségesebb vastagbél.

– Kisebb alvásigény, megnövekedett energiatöbblet.

– A tápanyagok sokkal jobb hatásfokkal szívódnak fel a vérkeringésbe. Bevont vastagbéllel sok tápanyag nem tud felszívódni. Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, mely biztonságos a környezetre, a kedvencekre, a háziállatokra és az emberekre. Tiszta, üledékes rétegekből nyert, az egyik legtisztább ami rendelkezésre áll. A kovaföld valójában nem föld, hanem megkövesedett váza az elhalt egysejtűeknek, amiket kovamoszatoknak hívunk.

– A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására. Nem halmozódik fel a szervezetben, vízben oldódó, ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása.

– Segít a koleszterinszint csökkentésében.

– Az ízületek és szalagok fájdalmai enyhülnek. A szilícium-dioxid döntő fontosságú a csontoknak, inaknak, bőrnek, porcoknak, ereknek.

– A bőr kitisztul (akne, öregségi foltok, pikkelysömör).

– Egészségesebb, fénylőbb haj, bőr és körmök.

– Erősebb fogak és íny.

– Napi használattal segít eltávolítani a nemkívánatos férgeket, parazitákat és tisztán tartja a beleket. Ismert, hogy az étkezési minőségű kovaföld kisöpri az egyes baktériumokat a szervezetből, de nem öli meg a hasznos baktériumokat a belekben.

– Nehézfémkivezetés.

A Perui Kovaföld por ajánlott napi mennyisége

Napi 1 púpozott teáskanállal (4 g) vízben, gyümölcslében, vagy teában elkeverve. A készítmény szedésekor a megfelelő folyadékbevitelről gondoskodni kell.

Összetétel

100% természetes kovaföld por

Hatóanyag 1 adagban (4g)  *NRV %
   Szilícium 3680 mg
   Vas 28 mg 200 %
   Króm 10 µg 25 %
                            *NRV% : napi bevitel referencia érték %-a felnőttek esetében
Figyelmeztetés

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó. A port belélegezni nem szabad! Terhesség alatt fogyasztása nem javasolt. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455