peponen-kapszula-primo

Peponen kapszula primo 100 db

Csökkenti a prosztata (dülmirigy) jóindulatú megnagyobbodását kísérő tüneteket (pl. fájdalmas vizeletürítés, éjszakai vizelés gyakorisága). Kedvezően befolyásolja az emelkedett vérzsírszintet.

Termékleírás

Peponen kapszula primo

Kiszerelés: 100 db

A Peponen kapszula 300 mg tökmagolajat tartalmaz kapszulánként.

Milyen esetekben alkalmazható a Peponen kapszula?

– A prosztata (dülmirigy) jóindulatú megnagyobbodását kísérő tünetek (pl. fájdalmas vizeletürítés, éjszakai vizelések gyakorisága) csökkentésére.

– Alkalmas keringési betegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

Szedhető-e a Peponen kapszula más gyógyszerekkel együtt?

A kapszulák hatóanyaga, a tökmagolaj egyes véralvadásgátló készítményekkel (pl. acenokumarol, warfarin) való együtt alkalmazásakor esetenként a véralvadás laborparaméterei (INR) megváltozhatnak, így együttalkalmazáskor fokozott óvatosság és a kezelőorvos tájékoztatása szükséges.

Milyen mellékhatása lehet a Peponen kapszulának?

Ritkán, a hosszantartó kezeléssorán laza széklet, hasmenés előfordulhat. Arra érzékenyeknél esetenként allergiás tüneteket okozhat.

Mire kell ügyelni még a Peponen kapszula alkalmazása során?

A készítmény anélkül is csökkentheti a megnagyobbodott prosztata okozta panaszokat, hogy megszüntetné a megnagyobbodást.

Ha a készítmény egy hónapig történő alkalmazása után tünetei nem javulnának, ill. rosszabbodnának, különösen, ha véres vizelet vagy akut vizeletpangás jelentkezne, azonnal forduljon orvoshoz!

Mennyi ideig kell alkalmazni a Peponen kapszulát?

A készítmény kúraszerű alkalmazása javasolt

– Prosztata megbetegedések esetén: szedése legalább 1 hónapig ajánlott, mivel ennyi idő szükséges a hatás kialakulásáig. Ennél hosszabb ideig történő alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával.

– Keringési betegségek megelőzésére illetve kiegészítő kezelésre a kúra időtartama 6 hónap. Ennél hosszabb ideig történő alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával.

Adagolás

Prosztata-megbetegedések esetén: naponta 3×1 egy hónapig, majd fenntartó kezelésre 3×1 kapszula.
Keringési betegségek megelőzésére illetve kiegészítő kezelésre naponta 3×1 kapszula 2 hónapig, majd 3×1 fenntartó kezelésre kapszula.
A kapszulákat étkezés után kell bevenni hideg vagy langyos folyadékkal. A kapszulát rövid (pillanatok) idő alatt bőséges folyadékkal kell lenyelni és nem célszerű a szájban tartogatni, mivel a zselatin duzzadása miatt a kapszulahéj hirtelen ragadóssá válhat, ennek következtében a lenyelése nehézkes lehet.

Összetétel

Héjnélküli tökmagolaj 300 mg

Figyelem!

A terhesség és szoptatás időszakában történő alkalmazására vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre, ezért általános óvatosságból és enyhe véralvadásgátló hatása miatt a készítmény szedése terhesség és szoptatás ideje alatt nem ajánlott.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455