Sanct Bernhard Paradicsom kapszula 120 db

A paradicsom fogyasztása nagy mértékben elősegíti a szervezet fejlődését és az izmok erősödését. Gazdag hatóanyag-tartalmának köszönhetően tisztít és erőt ad.

Leírás

Sanct Bernhard Paradicsom kapszula

Kiszerelés: 120 db

Likopin kapszula 

A paradicsomlében sok az A-vitamin, s többek között ennek is köszönhető, hogy serkentőleg hat az immunrendszer működésére. Hatására hatékonyabb a T sejtek működése a test védelmi erejében. Szintén A-vitamin tartalmának köszönhető, hogy rendkívül jól hat a bőrproblémák gyógyításában és a nap által okozott égések csillapításában. Hatékonyan közreműködik továbbá az ibolyántúli sugarak által tett rombolások gyógyításában.
A paradicsom is tartalmaz némi oxálsavat, de az emésztés serkentéséhez hozzájárul más savtartalma is. Részt vesz továbbá magában az emésztési folyamatban, a táplálék anyagcserei munkájában.
Az egyik legjobb tulajdonsága a paradicsomnak, hogy szinte a sír széléről hozza vissza a májat. Ez részben A-vitamin tartalmának köszönhető, vértisztító képességének és még számos hasznos anyagnak, amit tartalmaz. A paradicsom nemcsak belsőleg, de külsőleg is hat a test tisztítására. Ha nehezen gyógyuló sebre paradicsompakolást teszünk, megtisztítja a sebet és az hamarosan begyógyul.

A paradicsomban található bioflavon a likopin, ami kimondottan rákellenes anyag a szervezetünkben. Minél több ilyen anyag van bennünk, annál kisebb a kockázat a rákos megbetegedésre. A paradicsomban jelen levő A-, C- és E-vitaminok megvédik a test sejtjeit az oxigén szabadgyökök pusztító hatásaitól.

Összetétel

Likopin (természetes) 2 mg
Paradicsom por 400 mg
E-vitamin (természetes) 12 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455