oxytarm_beltisztito_tabletta_120_db

Oxytarm béltisztító tabletta 120 db

Bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend kiegészítő tabletta.
Kíméletesen tisztítja a vastagbelet, segít a székrekedés, hasmenés, gázosodás, aranyér és különféle bélgyulladások esetén, segíti a védő bélbaktériumok szaporodását.

Termékleírás

Oxytarm  béltisztító tabletta

Kiszerelés: 120 db

Az Oxytarm számos egészségügyi probléma kezelésében segít

  • emésztőrendszeri problémák (székrekedés, hasmenés, puffadás, gázosodás, különböző bélgyulladások)
  • bőr problémák
  • gyenge immunrendszer
  • allergia

Az Oxytarm mindazok számára ajánlott, akik rendszertelenül vagy egészségtelenül táplálkoznak, életükből hiányzik a rendszeres (napi min. fél óra) testmozgás, esetleg kisebb túlsúllyal küzdenek, bőrproblémáik, enyhe allergiájuk van vagy egyszerűen csak szeretnék szervezetük immunrendszerét erősíteni és méregteleníteni.
A vastagbélben található testünk immunrendszerének 70-80%-a, ezért nagyon fontos minden olyan erőfeszítés, amely a vastagbél tisztítás és méregtelenítés elősegítését célozza!
A vastagbél dús redőin a felesleges salakanyag könnyen lerakódhat. Ezáltal megnehezül a tápanyagok normális felszívódása. A vastagbélben felszabaduló oxigén, magnézium és bioflavonoidok hozzájárulnak a vastagbél falán lerakódott méreganyagok és salakanyagok eltávolításához.
A magnézium-oxid hashajtó hatással rendelkezik, egyrészt a széklet mennyiségét növeli, másrészt elősegíti az epe kiürülését az epehólyagból. Alkalmas emésztési problémák kezelésére és a teltségérzet csökkentésére.

A tisztító és méregtelenítő törekvések nagyon fontosak, mert a nem kellően egészséges táplálkozás és a mozgásszegény életmód a fejlett országok lakosainak körében egyre több és egyre súlyosabb problémát okoz.

Adagolás

Naponta 2×2 tabletta.

Összetétel

Magnézium-oxid 233 mg
Ebből magnézium 70 mg
Citrus bioflavonoid-komplex 25 mg
Kalcium-foszfát 15 mg
Növényi olaj 17 mg
Magnézium-sztearát 15 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455