Organity Ősi Magnézium koncentrátum 30 ml, 250 ml

Izomhúzódásra, izomfájdalmakra, mentális betegségeknél: depresszió, nyugtalanság, szorongás, álmatlanság.

 

Fejfájás, migrén, bőrproblémák esetén: pikkelysömör, pattanás, ekcéma.

Leírás

Organity Ősi Magnézium koncentrátum

Kiszerelés: 30 ml, 250 ml

A bőrön keresztül felszívódó Ősi Magnézium koncentrátum spray a leghatékonyabb módja a szervezet magnéziumszintjének helyreállításának, mert könnyen beszívódik a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe.

Az Organity Ősi Magnézium koncentrátum spray használata

Permetezze közvetlenül a bőrére vagy a tenyerébe 1-3-szor és azt dörzsölje be.

Ha bőrirritáció lépne fel, hígítsa az Ősi Magnézium Olajat vízzel 1:1 arányban vagy öblítse le vízzel. Ha zavarja a borén maradt só, 20 perccel a használata után zuhanyozzon le, mivel 20 perc után a magnézium ionok nagy része felszívódik. Az Ősi Magnézium Fürdősóval kombinálva is használhatja.

Általános szabály, hogy kb. 6-8 mg / testsúly kg ajánlott.

Egy 90 kg-os férfinak kb. 600-800 mg a napi szükséglete. 8 fújással kb. 100 mg tiszta magnézium szívódik fel a bőrön keresztül.

A kezelést kúraszerűen hetente 2-3x javasolt elvégezni.

Figyelem!

Használat előtt ajánlott lemosni mindenféle testápolót és krémet, mert ezek gátolhatják a magnézium felszívódását. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön!

Összetétel

Magnézium-klorid (MgCl2), Magnézium-szulfát (MgSo4), Kálium-klorid (KCl), Nátrium-klorid (NaCl), Kálcium-klorid (CaCl), Bromid ion(Br-)

Az Ősi Magnéziumról – bővebben

“A magnézium nélkülözhetetlen, vagyis esszenciális makroelem.

Az orvostudomány úgy véli, hogy kb. napi 300 mg bevitelére van szükség.

Szív- és érrendszeri betegségeknél hiány lép fel belőle, ami akár váratlan, előzmények nélküli szívgörcsöt és halált is okozhat. Emellett a magnézium mintegy 400 enzimnek az aktivátora, oldja a simaizomgörcsöket, és még sok más funkciója is van, például elősegíti a csontosodást.

A magnézium egyik legfontosabb hatását a simaizomzatban fejti ki. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az a 110 000 km hosszú hajszálér hálózat mely az emberi testben megtalálható lényegében simaizomból épül fel.

Tudni kell, hogy a magnézium valósággal kiveszett a talajból azáltal, hogy az agrotechnikában a természetes alapú trágyázás helyett uralkodóvá vált a kálium-, foszfor- és nitrogénalapú műtrágya. Elromlott a talaj természetes makro-, mikro- és nyomelemállapota. Ez azt jelenti, hogy hiába eszünk sok zöldséget, abban már nm kapjuk meg azt a magnéziummennyiséget, mint régebben, tehát be sem jut a szervezetbe, vagy ami bejut az egyáltalán nem biztos, hogy fel is fog szívódni és így az sem valószínű, hogy eljut a perifériákra.

Az Ősi Magnézium koncentrátum és gél nagyszerűsége abban rejlik, hogy a bőrön keresztül, direkt módon jut be a szervezetbe pontosan oda, ahol legnagyobb a szükség rá. Elmondható, hogy az Ősi Magnézium koncentrátummal és géllel pótolható az a nagymértékű magnézium hiány mely jellemző a mai emberek többségére. Természetgyógyászati szempontból óriási jelentősége van például a hirtelen szívhalál megelőzésében.

Masszőri oldalról sincs kisebb jelentősége, hiszen a beszívódó koncentrátum például az izmokban lévő hajszálerek falának a görcseit oldja, így az izomgörcsök egyik okát szünteti meg. A tapasztalatok szerint szinte kivétel nélkül 5-10 percen belül oldódnak „olvadnak el” a görcsök, megkönnyítve így a masszőr munkáját. Nem elhanyagolható szempont továbbá a vendég elégedettségének a nagymértékű növekedése sem, melyet a masszírozás hatásának az időben történő meghosszabbodása vált ki.   Különösen igaz ez a csuklyás izomra.

Betegbeszámolók szerint 3-4 napon belül szűnik meg a kellemetlen éjjeli, vagy reggeli lábgörcs a mindennapos használat mellett. ” (www.organity.hu)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455