Organiqa Bio Chlorella por 125 g

Az Organiqa Bio Chlorella por kimagasló klorofill tartalmának köszönhetően méregtelenítő hatású, a nehézfémek kiürülését igen hatékonyan segíti.

Leírás

Organiqa Bio Chlorella por

Kiszerelés: 125 g

Az Organiqa Bio Chlorella por alkotóeleme egy zöld színű édesvízi alga, mely már több mint 2 milliárd éve létezik a Földön. Az összes létfontosságú aminosavat tartalmazza, továbbá fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket (magnézium, kálium, kalcium, vas, jód, mangán, cink) és vitaminokat is.

A chlorella alga fogyasztása, amalgám töméseink cseréjénél különösen ajánlott, mert így megakadályozható, hogy a fúrás során szervezetünkbe kerülő higany lerakódjon. Magas rosttartalma fokozza a bélműködést, tisztítja a bélrendszert, így elősegítve a tápanyagok felszívódását. Fogyókúrázóknak különösen ajánlott, mert csökkenti az étkezések közötti éhségérzetet.
A nap során bármikor fogyaszthatjuk a chlorellát, akár többször kis mennyiséget is ehetünk belőle.

Amennyiben az Organiqa Bio Chlorella por fogyasztásakor bármilyen kellemetlenséget (hasmenés, fejfájás) tapasztalunk az alga méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően, átmenetileg csökkentsük az adagot.
Fontos tudni, hogy mint minden új táplálék esetén, a chlorella fogyasztásánál is ügyeljünk a fokozatosságra. Kezdjük kis adagokkal (napi fél teáskanál) és csak pár nap elteltével növeljük az adagot.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455