Organiqa Bio Moringa por 125 g

Lassíthatja az öregedési folyamatokat, tisztíthatja a májat, szabályozhatja a vércukor szintet, javíthatja az agyfunkciókat, vérszegénység és ízületi gyulladás esetén is alkalmazhatjuk.

Leírás

Organiqa Bio Moringa por

Kiszerelés: 125 g

Az Organiqa Bio Moringa por a moringa fa leveléből készült, az ayurveda (indiai gyógyítás) kedvelt gyógynövénye antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal bír. 90 létfontosságú tápanyagot és 46 féle antioxidánst tartalmaz. A vas és a kálcium egyik legnagyszerűbb természetes forrása.

A moringa növény magas tápanyagtartalmú és gyulladáscsökkentő tulajdonságú. Ázsiából hódította meg a világot, ott a növény minden részét felhasználják, a gyökerétől a levelekig. Ezekben az országokban már generációk óta használják cukorbetegség, szívbetegségek, vérszegénység, ízületi gyulladás, májproblémák megelőzésére.

Európában a növény zöld leveleiből készült őrleményt fogyasztjuk. Antioxidánsokban gazdag, sejt- és szövetvédő hatású. Magas antioxidáns-tartalma (flavonoidok, polifenolok, aszkorbinsav) véd a szabadgyökök káros hatásaitól. Agyunk egészségének megőrzésében is segítségünkre lehet, mert a benne található C- és E-vitaminok serkentik agyfunkcióinkat.

Májvédő hatását a polifenoloknak köszönheti. Ismert ezen kívül még antibakteriális és gombaölő tulajdonsága is.

Alkalmazása

Zöld turmixok alapanyagaként, teaként, napi 1/2 -1 teáskanállal javasolt szedni.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455