Organiqa Bio Acai por 60 g

Az acai bogyó antocianinokban és antioxidánsokban gazdag. Az antocianinok azok a jótékony hatású összetevők, melyek a vörösborban is megtalálhatók és hozzájárulnak az egészséges szívműködéshez.

Leírás

Organiqa Bio Acai por 

Kiszerelés: 60 g

Az acai por növelheti energiaszintünket, libidónkat, állóképességünket, hozzájárulhat az egészséges alváshoz, fizikai és szellemi elixír.

Mely vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza az acai?

A, B1, B2, B3, C, E, cink, kálium, kalcium, magnézium és réz

Az acai bogyó egy brazil pálmaféle gyümölcse, melyet fagyasztva szárítanak rögtön a szüret után, hogy értékes tápanyagait minél nagyobb mértékben megőrizze.

– Az acai bogyó antocianin tartalma többszöröse a vörösborban mért mennyiségnek.

– Gazdag fehérjékben, rostokban (kb. 14 g rost található 100 g acaiban), vitaminokban és Omega 6 és 9 zsírsavakban is, melyek a szív- és keringési rendszerünket védik. Az acai bogyóban található Omega 6 és 9 zsírsavak a vér koleszterin szintjének csökkentéséhez is hozzájárulnak.

– Ezen kívül az öregedési folyamatok lassításában is jelentős szerepet játszik, az egészséges táplálkozást követők körében az egyik legjelentősebb öregedést lassító szupertáplálékként ismerik.

Úgy gondolják, hogy ezt a hatást az antocianinok és antioxidánsok okozzák. Az acai bogyó 10-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a szőlő és 2-szer annyit, mint a kékáfonya.
Sokáig egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen lehetett hozzájutni az acaihoz, de szerencsére a korszerű feldolgozási módszerek ma már lehetővé teszik, hogy hozzánk is eljusson, mégpedig nyers formában, hozzáadott anyagok nélkül.

Adagolás

Naponta 1-2 teáskanál gyümölcslevekbe, turmixokba keverve.

Származás Brazília

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455