Organic Force Béta-glükán kapszula 30 db

Az Organic Force Béta-glükán kapszula folyamatos szedése hatékony védelmet nyújthat a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

Leírás

Organic Force Béta-glükán kapszula

Kiszerelés: 30 db

Organic Force Bioconnect Pure kapszula

A Yestimun® béta-glükán egy természetes béta-glükán, melyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából nyernek ki. Ez a kivételes összetevő aktiválja gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

A korábbi évszázadokban környezetünk bővelkedett baktériumok és vírusok által okozott veszélyekben, az immunrendszerünk folyamatosan igénybe volt véve. Mielőtt gombaölő szerekkel permeteztünk le rutinszerűen minden élelmiszertermést csaknem minden, amit megettünk élesztőgombákkal, gombákkal és penészgombákkal volt szennyezett, és az immunrendszer különösen egyes gombák, penészgombák és az élesztőgombák sejtfalaiban levő 1-3, 1-6 β-glükánoknak nevezett molekulákat tanulta meg felismerni, ezek jelenlétére aktiválódik, illetve erős ellencsapással válaszol.

A túlságosan steril, higiénikus környezet velejárója, hogy kiírtottuk a béta-glükánokat is a környezetünkből, A β-glükán hiány immunrendszerünket gyengébbé és kiegyensúlyozatlanabbá tette, ezt a hiányt pótolni kell. Ennek leghatékonyabb formája a Yestimun 1-3, 1-6 béta glükán.

Enélkül a veleszületett, ősi immunrendszer sokkal kevésbé aktív, ami miatt nem képes semlegesíteni az új és váratlan fenyegetéseket.

Kiknek ajánlott a Béta-glükán kapszula használata?

– A különösen stresszes vagy járványos időszakokban.

– Energiahiánnyal és kimerültséggel járó időszakokban.

– A meghűlés vagy a torokfájás első jelére valamint a téli hónapok alatt is javasolt, különösen a zsúfolt tömegközlekedést rendszeresen igénybe vevő emberek számára.

– Akik közvetlenül ki vannak téve a fertőzéses betegségeknek, immunrendszert gyengítő gyógyszereket vagy antibiotikumok szednek vagy lassan és nem teljes mértékben gyógyulnak meg.

– A kórházakba kerülő emberek és a repülővel messzire utazók szintén elsődleges jelöltek.

A megelőző hatású napi adag kb. 2 mg / testsúly kg vagy 250 mg béta-glükán (tiszta glüko-poliszacharid) naponta.

Betegség esetén napi 2 kapszula javasolt.

Gyermekeknek Bioconnect Kids szedése javasolt.

Adagolás

Felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek.

Nem túladagolható, nem stimulálja túl az immunrendszert, nem kényelmesíti el a szervezetet, teljesen természetes, nincs mellékhatása, minden élelmiszerbiztonsági követelménynek megfelel, az EU tagállamaiban (is) élelmiszer összetevőként forgalomba hozható (258/97/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet).

Felnőtteknek napi 1 kapszula bevételét javasoljuk, ez az a mennyiség, amely aktív állapotban tarja az elsődleges immunműködését. A béta-gükán a beviteltől számított 24-72 órán belül fejti ki hatását.  Ésszerű naponta adagolni, mivel a veleszületett immunrendszer kulcshatású sejtjeinek, a neutrofileknek (melyeket a béta-glükán hatékonyan aktivál)  az élettartama legfeljebb nagyjából két nap.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

250 mg Yestimun 1,3-1,6 béta-glükán

A német Yestimun® béta-glükán egy szabadalmaztatott béta-glükán kinyerési technológiájának köszönhetően a legmagasabb tisztaságú (élesztőből kivont) 1,3-1,6 béta-glükán.

(Forrás: hu.organicforce.eu/)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455