Optima Gránátalma koncentrátum 500 ml

Segíthet a szív- és érrendszeri betegségek, érelmeszesedés és magas vérnyomás megelőzésében és a koleszterinszint csökkentésében.

Leírás

Optima Gránátalma koncentrátum

Kiszerelés: 500 ml

Kétszeresen töményített gránátalma lé.

A Gránátalma koncentrátum kiemelkedően magas antioxidáns tartalmánál fogva, természetes védelmet nyújt a téli időszak megbetegedései ellen. Immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatásánál fogva mind megelőzésre, mind betegségek kezelésére ajánlott. Finom íze miatt kisgyermekek is nagyon kedvelik.

Számos kutatás bizonyítja jótékony hatását. A gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot és leggazdagabb forrása az ellagsavnak nevezett természetes anyag. A szakemberek elsősorban érelmeszesedés és magas vérnyomás megelőzésére ajánlják. A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében. Kutatások kimutatták, hogy 20%-al képes csökkenteni a szervezet LDL (káros koleszterin) szintjét.

A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni a bőrrák kialakulását. Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák, illetve humán rákos emlősejtek ellen.

A gyümölcs hatóanyagai csökkenthetik a vér koleszterinszintjét, és egyúttal korlátozzák a cukor felszívódását a belekben, ezért a cukorbetegség megelőzésében is szerepe lehet. Kutatások szerint a gránátalma levének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának.

Ajánlott napi adag

Ajánlott napi mennyiség: 20 ml gránátalma lé fogyasztása ajánlott.

Gránátalma sűrítmény közvetlenül az üvegből kiöntve is fogyasztható (20 ml), de hígítható vízzel vagy más italokkal is. Fogyasztás előtt az üveg tartalmát jól rázza fel.

Összetétel

Kétszeresen töményített gránátalma lé 99,802%

Antioxidáns: aszkorbinsav 0.1115%

Tartósítószer: kálium szorbát 0.0577%, nátrium benzoát 0.0288%

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455