Optima Amerikai tőzegáfonya koncentrátum 250 ml

Felfázások, húgyúti gyulladások megelőzésére, heveny és idült szakaszában is kiváló az amerikai tőzegáfonya. Gátolja a baktériumok megtapadását a húgyutak falán.

Leírás

Optima Amerikai tőzegáfonya koncentrátum

Kiszerelés: 250 ml

Az amerikai tőzegáfonyát nem csak húgyúti fertőzések esetén fogyaszthatjuk, de szív- és érrendszeri betegségek megelőzésben és kiegészítő kezelésében is igen hatékony; a szem különféle betegségeinek kezelésénél is használható (pl. homályos látás), valamint baktériumölő hatása is bizonyított.

Az amerikai tőzegáfonya festékanyagai az antocianinok, amelyek a színét adják, bioaktív anyagok, segítenek megőrizni az ember egészségét: erélyes antioxidáns vegyületek, azaz védenek a sejtkárosodás és a rák keletkezése ellen. Gyümölcssavakat, cukrot, pektint, cseranyagot, vitaminokat is nagy adagban tartalmaz. Kiemelkedően magas a káliumtartalma, továbbá kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor és C-vitamin.

Összetétel

Amerikai tőzegáfonya gyümölcslé koncentrátum (Vaccinium spp.), kálium-szorbát

Felhasználási javaslat

A tőzegáfonya gyümölcslé közvetlenül az üvegből kiöntve is fogyasztható (20 ml/nap), de hígítható vízzel vagy más italokkal is. Smoothie-hoz, joghurthoz is ajánlott.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455