ODIN Rózsagyökér kapszula 30 db

A rózsagyökér (Rhodiola rosea, sarki gyökér, arany gyökér) kivonata stresszoldó, depressziós tüneteket csökkentő erős antioxidáns.

Leírás

ODIN Rózsagyökér kapszula

Kiszerelés: 30 db

A rózsagyökér (Rhodiola rosea, sarki gyökér, arany gyökér) javítja az emlékezetet, növeli az ellenálló képességet, fizikai megterhelés esetén jó a szívnek, mert csökkenti a stresszhormonok mennyiségét. Normalizálja a vérnyomást, a vércukrot és a vér koleszterin szintjét. Erős antioxidáns kapacitásával védelmezi a szív és a keringési érrendszert. Oldja a stresszes állapotot, nyugtató hatással rendelkezik. Nyugodt alvást biztosít, segít leküzdeni a fáradtságot. Az általános fizikai erősítés mellett az immunrendszert is támogatja. A mentális erőnlét fokozásával segít leküzdeni a depressziós tüneteket. Emeli az agy bioelektromos aktivitását, ezáltal segíti az emlékezés funkcióját, megkönnyíti a tanulás folyamatát. Ismert, hogy csökkenti a stressz okozta szívinfarktus kockázatát. Fokozza a csontvelőben az őssejtek osztódását. Cukorbetegeknél serkenti az inzulintermelést. Kimagasló szerepe van a májsejtek védelmében, regenerálódásában, megvédi a májat a mérgező anyagoktól.

Az Odin Rózsagyökér nagy mennyiségben tartalmaz borostyánsavat is, amely fiatalító hatást fejt ki a sejtekben. Kiváló eredménnyel alkalmazható a testi- szellemi teljesítőképesség növelésére és segít az általános közérzet javításában is.

A rózsagyökér modern kori sikertörténete akkor kezdődött, amikor az 1960-as években szovjet kutatók humán- és állatkísérletekben egyértelműen igazolták, hogy a rózsagyökér kivonata speciális hatóanyagot tartalmaz. Ez erősíti és energiával látja el az élő szervezetet; számos problémára, elváltozásra, sok tünet kezelésére kedvezően hat. Nem véletlen, hogy a „kiválasztottak”, tehát az űrhajósok, élsportolók, sőt az idősödő politikai vezetők voltak azok, akik a rózsagyökér-tartalmú készítményekhez elsőként juthattak hozzá.

Melyek tehát a rózsagyökér főbb jellemzői?

– normalizálhatja a vérnyomást, a vércukrot és a koleszterin szintet

– stressz és depresszió elleni védelem

– szív – és érrendszeri problémák elleni hatás

– megszünteti a fáradságot, és plusz energiát biztosít a mindennapi élethez

– erősíti az immunrendszert, ezáltal növeli a szervezet ellenálló képességét

– erős antioxidáns hatású

– májvédő funkció

– szexuális funkció harmonizálása mindként nem esetén

– időskori zavarok és betegségek elleni védelem

– növeli az agy és az izmok vérellátását, javítja a sportolók és erős fizikai munkát végzők teljesítőképességet

– javítja a koncentráló képességet és a mentális funkciókat ezáltal segítve a tanulást és a fárasztó szellemi munkát

Adagolás

Naponta reggel 1 kapszula, éhgyomorra.

Összetétel

Rózsagyökér kivonat 200 mg (ebből Salidrosid 6 mg, Rosavin 2 mg)
C-vitamin 300 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455