Nutrilab Palmetto kapszula 60 db

Prosztata megnagyobbodás kezelésére szolgáló gyógynövény kivonat. Blokkolja a tesztoszteron ösztrogénné alakulását, ezáltal növeli a tesztoszteron szintet. Sportolóknak, akik szteroidot szednek és prosztata bántalmakkal küszködnek kifejezetten ajánlott.

Leírás

Nutrilab Palmetto kapszula

Kiszerelés: 60 db

Fűrészes törpepálma (fűrészpálma, saw palmetto) gyümölcs tökmagolajban.

Egyedülálló LiCaps technológiával előállított termék. A hermetikusan zárt kapszula térben a speciális atmoszféra a kapszula tartalmának maximális biztonságot nyújt. Kapszula átlátszó, szagtalan, tetszetős, könnyen bevehető.

Hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A fűrészes törpepálma extraktuma prostatahypertrophia és vizelési nehézség esetén alkalmazott kombinációs készítmények alkotórésze.

Ösztrogén és diuretikus hatással rendelkezik, fokozza a hólyag tónusát, elősegíti a vizelet kiürítését.

Capsugel / Licaps technológiáról röviden

Az étrend-kiegészítők nagy többsége főleg növényi kivonatokat, olajokat tartalmaz, előfordulhat állati eredetű is, ilyen pl. halolaj. Az olajok, zsírok köztudottan tárolás közben oxidálódnak (avasodnak). Oxidáció hatására a hatóanyagok veszítenek hatásosságukból.

Capsugel technológiával a hatóanyag kapszulába töltése után, a  fennmaradó térben megmaradó levegőt nitrogén gázra cserélik le. Így hosszú távon kivédik az olajokat oxidációs hatásoktól. Ez érvényes a lágyzselatin kapszulákra is.

Licaps technológia a kemény zselatin kapszulákra specializálódott. Itt a nitrogén csere után a két kapszula fél zárására is szükség van. Hagyományos melegítéses technológia helyett (amikor hő hatására szintén sérül a kapszula tartalma) egy vékony film réteggel történik a  ragasztás. Ami szintén megőrzi a kapszula tartalmát. Záráskor pedig hermetikusan lezárja a kapszulateret úgy, hogy a kívülről befelé történő levegő bejutását megakadályozza.

Ezeken a technológiai megoldásokon kívül jellemző még  a kapszulákra, hogy áttetszőek, esztétikusak, könnyen bevehetőek, felszívódásuk kiváló, felhasználóbarát.

Adagolás

Naponta 2 kapszula, étkezés előtt.

Nem ajánlott 12 év alatti gyermekeknek, terhes nőknek, szoptató anyáknak.
Kölcsönhatásba léphet ösztrogénpótló szerekkel, orális fogamzásgátlókkal antiepileptikumokkal.

Összetétel

Fűrészes törpepálma (Saw palmetto) 160 mg
Tökmagolaj 160 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455