Nutrilab Ginkgo Forte kapszula 30 db

A ginkgo biloba flavonoid tartalma miatt jó értágító, biztosítja a bőr és az izmok jó vérellátását, és fokozza az anyagcserét. Kiváló antioxidáns tulajdonságú és javítja az agyi vérellátást.

Leírás

Nutrilab Ginkgo Forte kapszula

Kiszerelés: 30 db

A ginkgo biloba (páfrányfenyő) az egyik leghosszabb életű fa, ezer évnél idősebb példányok is ismeretesek. Mintegy 200 millió évvel ezelőtt a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki.

A ginkgolevelek flavonoidokat és terpenoidokat tartalmaznak. A fő flavonoid összetevő a kvercetin és a kempferol. A levélben található még ginkgolsav is, amelynek allergizáló és toxikus hatásai is lehetnek, ezért nem ajánlott teát főzni belőle. A ginkgolsavat a levélből készült kivonat már nem tartalmazza.

A ginkgo biloba hozzájárulhat a memória és a koncentrációs képesség megőrzéshez, az agy egészséges vérkeringéséhez és a szellemi frissességhez. Gyulladáscsökkentő hatású, visszétágulat, aranyér és lábszárfekély esetén is hasznos lehet.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Ginkgo biloba levél kivonat 120 mg

(teljes flavon-glikozidra standradizálva 24% ill. teljes terpén-laktonra standardizálva 6%)

Adagolás

Napi 1 kapszula bevétele javasolt étkezés előtt, tetszőleges mennyiségű folyadékkal.

Figyelem!

Fogyasztása terhes nőknek, szoptatós anyáknak nem ajánlott. Véralvadásgátló szerek szedése esetén és műtéteket megelőzően nem javasolt a fogyasztása, mert megnövelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukorszintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455