Now Co Q10 60 mg és Omega-3 kapszula 30 db

Q10 és Omega-3 készítmény

A Q10 támogatja az egészséges szív- és érrendszert, az immunrendszer működését és fontos szerepe van az energiatermelésben. Az Omega-3 zsírsavak fogyasztása csökkenti a szívkoszorúér-betegség kialakulásának kockázatát.

Leírás

Now Co Q10 60 mg és Omega-3 kapszula

Kiszerelés: 30 db

A Q10 legfontosabb hatásai – felhasználási területei

Segít megelőzni a kardiovaszkuláris betegségeket, illetve már meglévő rendellenességek esetén is javulást eredményezhet a használata.

Erős antioxidáns. Hatását főleg a mitokondriumban fejti ki, valamint véd az LDL-koleszterin oxidációja ellen is.

Jól bizonyítottan immunrendszert erősítő hatással bír, az immunsejtek ugyanis igen energiaigényesek, a Q10 koenzim pedig segíti az energiatermelésüket.

Csökkentheti a regenerációs időt, energizálhat, mivel részt vesz az ATP termelésében.

Az idősödő szervezet egyre kevésbé képes elegendő Q10-et termelni, így pótlása csökkentheti az öregedéssel járó panaszokat, illetve a degeneratív elváltozások esélyét. Mivel az idős embereknél alacsonyabb a szervezet Q10 koenzim szintje, így jelentkezhetnek mindazok a problémák, melyek ellen a Q10 megfelelő utánpótlása véd: szívelégtelenség, idült fáradékonyság, izomgyengeség, gyakori megbetegedés. Ezekben az esetekben feltétlenül érdemes megpróbálkozni Q10 koenzim szedésével idős embereknek.

Lassíthatja a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór súlyosbodását.

Segíthet megelőzni bizonyos rákbetegségeket, és néhány kisebb esetszámú vizsgálat szerint növeli a prosztata- és emlőrákban szenvedők túlélési esélyeit.

Hasznos lehet fog- és fogínyproblémák kezelésénél. (Néhány fogkrémben is megtalálható, pl. a Herba Gold BiYovis foggél is tartalmaz koenzim Q10 -t.)

A kutatások szerint a Q10 koenzim stabilizálja a cukorbetegek vércukorszintjét.

Adagolás

Naponta 1-2 x 1 lágyzselatin kapszula, étkezés közben.

Összetétel

Halolaj 250 mg

Omega-3 10 mg

Omega-3 zsírsav – ebből DHA 25 mg

Omega-3 zsírsav – ebből EPA 40 mg

Omega-3 zsírsavak összesen 75 mg

Q10 koenzim 60 mg

Szójalecitin 200 mg

Egyéb összetevők: zselatin, rizskorpa olaj, glicerin, víz, sárga méhviasz és anatto gyümölcskivonat (piros színű, természetes eredetű élelmiszeradalék). A lágyzselatin kapszula halolaj-koncentrátum tartalma elsősorban szardíniából, szardellából és makrélahalból származik.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455