Now Probiotic-10 50 Billion kapszula 50 db

Sav-rezisztens probiotikus baktériumtörzsek – amelyek képesek természetes módon megtelepedni az emberi Gl traktusban. Az immunrendszer egészséges működésében kiemelkedő szerepük van.

Leírás

Now Probiotic-10 50 Billion kapszula

Kiszerelés: 50 db

A Now Probiotic-10™ 50 Billion kapszula úgy lett megtervezve, hogy a Best By dátumig 50 milliárd CFU hatékonyságot biztosítson.A NOW Probiotic-10 ™ az élő szervezetek kiegyensúlyozott spektrumát kínálja saválló rezisztens probiotikus baktériumtörzsekből, amelyekről ismert, hogy természetes módon képesek megtelepedni az emberi GI traktusban.

A probiotikus baktériumok kulcsfontosságúak az egészséges emésztés szempontjából, segítenek fenntartani a bél integritását, támogatja a megfelelő bélmozgást és részt vesz a méregtelenítési folyamatban.

A Probiotic-10 ™ olyan baktériumtörzseket használ fel, amelyeket klinikailag validáltak az immunrendszer egészséges működésének támogatására.

Adagolás

1 kapszula 1-2 alkalommal naponta étkezések között, vagy éhgyomorra. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó, hogy megőrizze hatékonyságát.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Blend of 10 Strains of Probiotic Bacteria: 50 Billion CFU
Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04),
Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11),
Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37),
Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21),
Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (Bl-05)

Egyéb összetevők: cellulózpor, cellulóz (kapszula), FOS (fruktooligoszacharidok), aszkorbil-palmitát és szilícium-dioxid.

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dióféle

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455