Now Omega-3 kapszula 100 db

A Now Omega-3 halolaj kapszula rendszeres használata lassíthatja az erek elmeszesedését és csökkentheti a vér kóros alvadékonyságát, ezáltal fontos tényező lehet a trombózis és a szívinfarktus megelőzésében.

Leírás

Now Omega-3 kapszula

Kiszerelés: 100 db

Az omega-3 zsírsavak két altípusa a DHA -dokozahexaénsav- és EPA -eikozapentaénsav-, melyeket az emberi szervezet nem képes előállítani.

A halhús többszörösen telítetlen zsírsavakat – nevezetesen omega-3 zsírsavakat – tartalmaz, amit a halak a táplálékul szolgáló planktonokból szereznek be. Alapvető zsírsav, ami feltétlenül szükséges az egészséges élethez. Csökkenthetik a szívbetegségek esélyét, természetes gyulladáscsökkentők. Az omega-3 hiánya számos neurológiai betegségben is szerepet játszik, ilyen például a sclerosis multiplex (SM) is.

A természetes halolaj koncentrátumot szigorú minőségbiztosítási szabványoknak megfelelően állítják elő. Nem tartalmaz káros szennyező anyagokat pl. higanyt, nehéz fémeket, poliklórozott bifenileket és egyéb szennyező anyagokat. A koncentrátum elsősorban szardíniából, szardellából és makrélából származik.

Adagolás

Naponta 1-2 x 2 kapszula.

Összetétel

Halolaj 1000 mg
Omega-3 40 mg
Omega-3 zsírsav 340 mg
Omega-3 zsírsav – ebből DHA 120 mg
Omega-3 zsírsav – ebből EPA 180 mg
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455