Now L-Proline kapszula 120 db

Az L-Proline jelentős mennyiségben fordul elő a kollagén szövetekben, részt vesz a csontok, a bőr és a porcok felépítésében. Jó hatással van az ízületek és inak egészségére, ezért fontos, hogy rendszeres sportolás mellett kellő mennyiségben legyen a szervezetben. 

Kategória: Címke:

Leírás

Now L-Proline kapszula

Kiszerelés: 120 db

Az L-Proline nem esszenciális aminosav a kollagén és az elasztikus fehérjék stabilitását biztosítja. Védi a membránokat és a fehérjéket az oxidatív stressz során keletkező szabadgyökök károsító hatásától. A kötőszövet egyik alapvető összetevője. Mint a kollagén-molekula építőköve, hozzájárul az artériák falának optimális szerkezetének kialakításához, rugalmasságához, stabilitásához. Érelmeszesedés ellen és a megelőzésben segítséget nyújthat, mivel nem engedi megtapadni a koleszterint az érfalon.

Bár a prolint elő tudja állítani a szervezetünk, az alacsony fehérjetartalmú és a vegetáriánus étrend lehet, hogy nem biztosítja az optimális támogatást a kollagén előállítására

Adagolás

1-2 x 2 kapszula naponta, lehetőleg éhgyomorra.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / 2 kapszula

L-Proline 1000 mg

Egyéb összetevők: cellulóz (kapszula), sztearinsav (növényi eredetű) és szilícium-dioxid.

Nem tartalmaz: cukor, só, keményítő, élesztő, búza, glutén, kukorica, szója, tej, tojás, kagyló, vagy tartósítószereket.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455