Now D-Mannose kapszula 120 db

D-mannózt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a húgyutak egészségéért. A közkedvelt D-mannóz por kapszulás kivitelben.

Leírás

Now D-Mannose kapszula

Kiszerelés: 120 db

A húgyúti fertőzéseket tízből kilenc esetben az E. coli baktériumok elszaporodása okozza. Az E. coli a húgyhólyagba, húgyutakba kerülve nem kívánatos gyulladásokat okoz. A baktérium lektinei (aminosav cukor molekulákból álló kitüremkedések) hozzátapaszthatják a baktériumokat a húgyutak és a húgyhólyag belső falához.

Az E. coli azonban a D-mannóz molekulával olyan komplexet alkothat, amely így vizelet ürítésekor távozik szervezetünkből. A D-mannóz majdnem teljesen kiválasztódik a vesében a vizeletben, gyakorlatilag bevonva az ott jelenlévő E. coli baktériumokat, így azok már nem tudnak tovább tapadni a húgyutak ill húgyhólyag belső falára.

A D-mannózt tartalmazó készítmények könnyű, otthoni gyógymódjai lehetnek a ”felfázásnak”, mivel nincsenek mellékhatási, természetben is előfordul, nem befolyásolja a vércukor szabályozást és kisgyermekek is szedhetik.

Amennyiben 3 nap elteltével sem érzékelhető javulás, mindenképpen ajánlott szakorvoshoz fordulni a tünetek megszüntetése és egyéb további komplikációk kivédése végett.

A D-mannóz előnyei

– mellékhatás mentes

– Természetben is előfordul

– Nem írtja ki a hasznos baktériumokat

– Nem avatkozik bele a szervezet normális működésébe

– Nem befolyásolja a vércukor szabályozást

– Kisgyerekek is szedhetik

– Hypoallergén

– Néhány nap után biztonságosan abba hagyhatjuk a szedését

– Nem okoz allergén reakciókat

– Élesztő mentes

– Hosszan tartó és megelőző kezelésre is kiváló

Adagolás

Naponta 3 kapszula fogyasztása ajánlott.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag / 3 kapszula

D-mannóz 1500 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455