Now Co Q10 50 mg kapszula 50 db

A Q10 az egészséges szív-és érrendszeri és az immunrendszer funkciói mellett létfontosságú szerepet játszik az energiatermelésben.

Leírás

Now Co Q10 50 mg kapszula

Kiszerelés: 50 db

Koenzim Q10 egy vitamin-szerű vegyület más néven ubikinon. Ez alapvető eleme a sejteknek, és szükséges a mitokondriális energiatermelésben.

Lassítja az öregedési folyamatokat. Átlagosan 40 éves kortól a szervezet nem képes elegendő Q-10 koenzimet termelni. Ilyenkor külső pótlásával az öregedés lassítható.

Segít megelőzni a kardiovaszkuláris betegségeket, illetve már meglévő rendellenességek esetén is javulást eredményezhet a használata.

Erős antioxidáns. Hatását főleg a mitokondriumban fejti ki, valamint véd az LDL-koleszterin oxidációja ellen is.

Jól bizonyítottan immunrendszer-erősítő hatással bír, az immunsejtek ugyanis igen energiaigényesek, a Q-10 koenzim pedig segíti az energiatermelésüket.

Csökkentheti a regenerációs időt, energetizálhat, mivel részt vesz az ATP termelésében. Idült fáradékonyság esetén is segíthet.

Az idősödő szervezet egyre kevésbé képes elegendő Q-10-et termelni, így pótlása csökkentheti az öregedéssel járó panaszokat, illetve a degeneratív elváltozások esélyét. Mivel az idősebb embereknél nagyobb eséllyel alacsony a szervezet Q-10 koenzim szintje, így jelentkezhetnek mindazok a problémák, melyek ellen a Q-10 kiegészítés véd: szívelégtelenség, idült fáradékonyság, izomgyengeség, gyakori lebetegedés, sőt akár elhízás. Ilyen esetekben feltétlenül érdemes megpróbálkozni Q-10 koenzim szedésével.

Védi az idegeket, lassíthatja a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór súlyosbodását.

Segíthet megelőzni bizonyos rákbetegségeket, és néhány kisebb esetszámú vizsgálat szerint növeli a prosztata- és emlőrákban szenvedők túlélési esélyeit.

Hasznos lehet fog- és fogínybetegségek kezelésénél, bár, ezt egy friss kutatás cáfolja. (Néhány fogkrémben is megtalálható.)

A kutatások szerint a Q-10 koenzim stabilizálja a cukorbetegek vércukorszintjét. (Ennek lehet jelentősége testépítőknél is, de egészséges embereken végzett ilyen jellegű kutatást nem találtunk.)

Esetleg segítheti a fogyást, bár inkább csak abban az esetben, ha az illetőnek a kiegészítés előtt alacsony volt a Q-10 koenzim szintje.

Ajánlott napi adag

Naponta 1-2×1 kapszula, lehetőleg étkezés közben. Javasoljuk együtt szedni ezt a terméket egy másik forrású az esszenciális zsírsavakkal, mint a NOW Len olaj, Ligetszépe olaj, Borágó olaj vagy Omega-3 halolaj.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

E-vitamin (d-alfa Tocopheryl Acetate) 30 NE

Szelén (L-szeleno) 70 mcg

Koenzim Q10 (CoQ10) 50 mg

Egyéb összetevők:

Rice Bran olaj, lágyzselatin kapszula (zselatin, glicerin, víz, szentjánoskenyér), méhviasz és a szója lecitin.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455