Now C-vitamin 500 mg cseresznye ízű rágótabletta 100 db

Kellemes ízű, szétrágható, természetes cseresznye ízesítésű 500 mg-os C-vitamin rágótabletta, természetes C-vitaminban gazdag acerola cseresznyeporral és felszívódást segítő citrus bioflavonoidokkal, melynek 37%-a heszperidin.

Leírás

Now C-vitamin 500 mg cseresznye ízű rágótabletta

Kiszerelés: 100 db

Az acerolát a brazilok a népi gyógyászatban vérzéscsillapításra, szíverősítésre használták. Manapság az acerolából C-vitamin tablettákat és bőrápoló szereket készítenek, de jó hatású a vérszegénység, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, reuma és tbc. fertőzés esetében is.

Az acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra, cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában.
A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint (több mint 50-szerese a narancs C-vitamin tartalmának); ez az érés során gyorsan csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó gyümölcsöt zöld állapotban szüretelik le. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is tartalmaz.

Adagolás

Naponta 1-2×1 rágótabletta.

Összetétel

C-vitamin (aszkorbinsav nátrium-és aszkorbinsav) 500 mg
Acerola 5 mg
Citrus bioflavonoidok (37%-a  heszperidin) 5 mg
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455