Now Berry Dophilus rágótabletta 60 db

A Now Berry Dophilus probiotikus baktériumok kombinációja támogatja az egészséges gyomor- és bélrendszert, az immunrendszer működését.

Leírás

Now Berry Dophilus rágótabletta

Kiszerelés: 60 db

Az egészséges bélflóra kedvező körülményeket teremt a tápanyagok felszívódására. Frukto-oligoszacharidokat (FOS) is tartalmaz a termék, mely segíti az acidophilus és bifidus hasznos bélbaktériumok egészséges növekedését. A Berry Dophilus-t felnőttek és gyermekek egyaránt fogyaszthatják. Mivel xilitollal van édesítve, a Now Berry Dophilus rágótabletta nem károsítja a fogakat és nagyon jó ízű.

A készítmény hatóanyagként probiotikumokat, azaz Bifidobacterium és Lactobacillus tejsavbaktérium törzseket tartalmaz. A probiotikumok növelik a jótékony bélbaktériumok számát, segítik a bélflóra egyensúlyának fenntartását, hozzájárulnak a gyomor-bélrendszer komfortérzetéhez, az egészséges bélműködéshez. A szervezet természetes védekező rendszerének működésének az alapja az egészséges bélműködés.

Adagolás

3 év feletti gyermekeknek 1 rágótabletta naponta, felnőtteknek 1-2 rágótabletta fogyasztása ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Összetétel

Bifidibacterium lactis

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus salivarius

Lactobacillus plantarum

Frukto-oligoszacharid

Céklapor

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455