Nordic Koivu Bio Nyírfanedv esszencia 500 ml

A nyírfanedv a vizeletkiválasztó rendszer és az emésztő-szervrendszer támogatója, segíti a sav-bázis egyensúly megtartását.

 

Leírás

Nordic Koivu Bio Nyírfanedv esszencia

Kiszerelés: 500 ml

A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásra, és a benne rejlő számtalan éltető elem palackozására.

A nyírfanedv, a nyírfa gyökeréből, az ágak felé áramló, tápanyagokban gazdag esszencia, a nyírfa vére. A nyírfanedv emberi beavatkozás nélkül, a természet által jön létre. Kitűnő minőségű bio és organikus termék. A nyírfanedv oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódik fel.

A Nordic Koivu Bio Nyírfanedv kiemelkedően értékes biológiai szempontból, megkötések nélkül javallott a test teljes egyensúlyának visszaállításához. Az éves edzések és versenyek idején, a profi sportolók számára bioaktív izotóniás ital. Megakadályozza a túlhajszoltság szindrómát, segíti a pH egyensúlyának fenntartását, visszaszerzését. A termék további összetevői antioxidánsként szolgálnak.

A nyírfakivonat vitális anyag, mivel a magában oldott ásványokat és nyomelemeket a szervezet maradéktalanul hasznosítja, ugyanakkor a test káros anyagait magába szívja, egyúttal frissít, méregtelenít és lúgosít.

A nyírfanedv külsőleg is alkalmazható különböző bőrirritációk kezelésére és kozmetikai termékként is, a bőr üdesége, szépsége érdekében.

A Nordic Koivu egy 100%-ig tiszta, természetes nyírfakivonat, amelyet Finnországban termelnek ki, gyártási technológiája szabadalommal védett. Az üvegezés során semmiféle adalékanyagot nem adnak a folyadékhoz, nem kerül sor hőkezelésre, illetve egyéb módosításokra. Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő.

A Nordic Koivu nyírfanedv, színtelen folyadék, amely betulint, komplex szerves savakat, ásványi anyagokat (kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére) tartalmaz kimutatható mennyiségben.

A betulin (betulinol) és a fitoncidok tartalma miatt a nyírfanedv a vizeletkiválasztó rendszer és az emésztőszervrendszer támogatója. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással bír. Gyorsan felszívódik a gyomorban. Méregtelenítő és lúgosító hatást fejt ki, mely alapját képezi a testsúlycsökkentő programoknak is. Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére még erős fizikai igénybevétel esetén is.

Külsőleg alkalmas a bőr és a hajas fejbőr ápolására, permetezze vagy masszírozza az érintett felületbe.

A nyírfanedv az erős savakat semlegesíti, mérgező hatásukat közömbösíti, megteremti a sav-bázis egyensúlyt, támogatja a tápanyagok beépítését, serkenti az enzimek működését. Köszönhető ez a szerves összetevőknek és kiemelkedően magas nátrium, a kálium, a kalcium és a magnézium tartalmának.

Adagolás

Naponta 1 kupicától egészen az 1 üveges adagmennyiségig. A fogyasztandó mennyiséget mindig meghatározza az egyén életmódja és a környezeti változók (hőmérséklet, páratartalom) függvénye. Meghatározza a kúra fajtája: 1 napos böjt, 3 napos böjt, 10 napos böjt, méregtelenítés, sportolók részére izotóniás ital, külső alkalmazás. A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Fogyasztás előtt rázza fel a palackot.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455