Nor-Oil Szűz Lazacolaj rágókapszula gyermek 60 db

Számos nemzetközi tanulmány beszámol arról, hogy az Omega-3 zsírsavak milyen kedvezően befolyásolják többek között a gyermekek gondolkodását, magatartását, viselkedését, szellemi és fizikai teljesítményüket.

Leírás

Nor-Oil Szűz Lazacolaj rágókapszula gyermek

Kiszerelés: 60 db

A Nor-Oil Szűz Lazacolaj Rágókapszula Gyermekeknek termékünket azon gyermekeknek ajánljuk, akik nem szeretik a hal ízét, nem hajlandók azt meginni. Ez a rágókapszula nagyon finom, teljesen természetes alapanyagból készült citrus-narancs ízesítést kapott, mely minden korosztály ízlésének megfelel.

Az EPA és a DHA zsírsavak elősegítik az eredményesebb tanulást, az érdeklődés kiszélesedését, aktívabbá és mégis nyugodtabbá teszik gyermekeinket.

A gyermekek fejlődéséhez az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek. A várandósság utolsó időszakában és a kisgyermekkorban, a tízes évek elejéig alakul ki az agy és az idegrendszer. Ekkor van a fejlődés legintenzívebb szakasza. Az Omega-3 zsírsavak, az EPA és a DHA bevitele ekkor kimagaslóan fontos, természetesen a hagyományosan értelmezett gyermeknevelési folyamatok mellett. Az EPA és a DHA a sejtek alkotó elemei, de a szervezet önmaga nem tudja előállítani, ezért külső forrásból, halakból, tengeri állatokból és bizonyos növényekből tudjuk felvenni. A legjobb és hasznosulását tekintve a legeredményesebb a tengeri halakból származó Omega-3 zsírsav. A halfogyasztás az európai országokban nem éri el a szükséges határértéket ezért számos tudós, orvos, természetgyógyász az Omega-3 zsírsavak más jellegű pótlását javasolja.

Az Omega-3 zsírsavak már a várandósság kezdeti stádiumában szükségesek a kismamáknak, sőt, már a baba tervezésekor ajánlott elkezdeni fogyasztásukat. Rendszeres fogyasztásukkal csökkenhet az allergiás reakciók kialakulásának esélye a megszületett gyermekeknél, illetve jótékony hatással vannak a gyermekek bélfalának kialakulására. Ennek, mint tudjuk, létfontosságú szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében. A várandósság alatt kiemelkedően pozitív hatással van a magzat agyi és idegrendszeri folyamatainak kialakulására.

Számos nemzetközi tanulmány beszámol arról, hogy az Omega-3 zsírsavak milyen kedvezően befolyásolják többek között a gyermekek gondolkodását, magatartását, viselkedését, szellemi és fizikai teljesítményüket. Az EPA és a DHA zsírsavak elősegítik az eredményesebb tanulást, az érdeklődés kiszélesedését, aktívabbá és mégis nyugodtabbá teszik gyermekeinket.

Az Omega-3 zsírsavak a csecsemőknél és a gyermekeknél közreműködnek:

– a látásélesség kifejlődésében

– a szellemi fejlődésben

– az idegrendszeri fejlődésben

– pozitív hatással vannak a hiperaktivitás kezelésére

– a koncentrálóképesség erősítésében

– készségek kialakulásában, fejlődésében

Továbbá kisgyermekkorban:

– fejlesztik a koncentrálóképességet

– segítik a mozgásszervi problémák javítását

– erősítik az immunrendszert

– allergiás reakciók kezelését is pozitívan befolyásolják

– javítják az olvasási készséget

– segítik és fejlesztik a problémamegoldó képességet.

Számos nemzetközileg elismert kutató bebizonyította, hogy bizonyos Omega-3 zsírsavak hiánya okozhat asztmás, ekcémás, allergiás tüneteket és egyéb bőrproblémákat, hiperaktivitást, epilepsziát vagy akár bizonyos fül-orr-gégészeti betegségeket is.

Az Omega-3 zsírsavakban gazdag NOR-OIL Szűz Lazacolaj szedése, fogyasztása után 2-4 hónappal javul a gyermekek koncentráció képessége, nyugodtabbakká válnak. Az általános egészségük jobb állapotba kerül, mint az olaj szedését megelőzően.

Hosszabb ideig képesek koncentrálni, tanulni, odafigyelni a tanórákon. Magasabb erőkifejtésre képesek, csökkennek a magatartásbeli problémák és a hangulatváltozások.

Adagolás

2 kapszula naponta.

Összetétel

Friss szűz lazacolaj, lágy zselatin kapszula, természetes antioxidánsok (természetes tokoferolok, rozmaring kivonat), természetes narancs és citrom aroma, stevia.

Hatóanyag-tartalom / 2 kapszula

Polarol friss szűz lazacolaj 1000 mg
Omega-3 zsírsavak 215 mg
– EPA zsírsavak 48 mg
– DHA zsírsavak 72 mg
– DPA zsírsavak 25 mg
Egyéb Omega-3 zsírsavak 70 mg
Más zsírsavak 785 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455