Neutra kapszula 100 db

Neutra kalcium glicerofoszfát tartalmú étrend-kigészítő kapszula csökkenti az étel – ital savtartalmát, mielőtt az a szervezetbe jutna.

Leírás

Neutra kapszula

Kalcium glicerofoszfát tartalmú kapszula

Kiszerelés: 100 db

A kalcium glicerofoszfát segít megelőzni az étel okozta húgyhólyag irritációt, gyomorégést és más (savas étel okozta) problémákat, mielőtt azok bekövetkeznének. Minden Neutra kapszula a javasolt kalciumbevitel kb. 6,4%-át tartalmazza, egyedülállóan felszívódó kalciummal  A kalcium glicerofoszfát olyan könnyen feldolgozható, mint a kalcium a tejben.

Miért szükséges az élelmiszerek savas tartalmának csökkentése?

Sok ember nagyon érzékeny az élelmiszerben található savakra. Egyes élelmiszerek gyomorégést, savas visszaáramlást és más problémákat okozhatnak, mint pl. a húgyhólyag és a belek túlterhelése. A savak irritáló hatásának eltávolítása/csökkentése az élelmiszerekből lehetővé teszi, hogy a legtöbb sav hatásának kitett ember (határok között) kényelmesen fogyaszthassa a szóban forgo élelmiszereket.

Mi a különbség a Neutra és a savlekötők között?

A Neutra semlegesíti a savakat az élelmiszerekben, és változatlanul hagyja a védőhatásssal rendelkező gyomorsavakat, amennyiben hozzáigazítjuk az adagolást az elfogyasztani kívánt élelmiszerek savtartalmához (a rendelkezésre álló adagolási javaslatok  alapján). Ez azért fontos, mert a gyomorsav elengedhetetlen az emésztéshez és a szervezet baktériumok elleni védekezéséhez is. A gyomorsav valójában szervezetünk mikróbákkal szembeni védelmi rendszerének első védővonalát jelenti.

Az ételhez hozzáadott Neutra kapszula megváltoztatja-e az étel ízét?

A legtöbb ételben nem. Ha egyáltalán érezhető, az egyedüli változás az élelmiszer savas “harapásának” csekély csökkenése, ami a legtöbb ember számára kedvező változás.

Adagolás

Vegyen be 2 kapszulát minden (savas élelmiszert tartalmazó) étkezéssel, nasival vagy itallal.

Két kapszula általában elegendő mennyiségű savat képes semlegesíteni  a legtöbb élelmiszerben, de szükség esetén többet is lehet bevenni.

Hatóanyag-tartalom / 2 kapszula

Kalcium (kalcium-glicerofoszfát formájában) 130 mg

Foszfor (kalcium-glicerofoszfát formájában) 100 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455