Neera faszirup 500 ml, 1000 ml

A Neera faszirup ötféle pálmaszirup és kanadai juharszirup megfelelő keveréke, hogy energiával lássa el a szervezetet, ám emésztő- és kiválasztórendszerünknek mégsem jelent megterhelést.

Leírás

Neera faszirup

Kiszerelés: 500 ml, 1000 ml

A Neera méregtelenítés célja lélegzetvételhez juttatni a szervezetet, hogy megszabaduljon mindezektől a méreganyagoktól, és felfrissülve folytathassa kiegyensúlyozott működését. Ha rövid időre tartózkodunk a szilárd táplálék fogyasztásától, az nagy áldás a testnek. Olyan pihenő, melyre mi is vágyunk a hétvégéken, ráadásul testünk tehermentesítésével közérzetünk is javulni fog.

A Neera méregtelenítés során egy folyékony táplálékkal – a Neera itallal – a test megkap minden szükséges tápanyagot, mely működéséhez szükséges, így a tisztítókúrát akár munka közben is elvégezhetjük. A Neera ital alapja a Neera szirup, mely ötféle pálmaszirup és kanadai juharszirup megfelelő keveréke, hogy energiával lássa el a szervezetet, ám emésztő- és kiválasztórendszerünknek mégsem jelent megterhelést. Így a test táplálása mellett, szervezetünk teljes figyelmét a méreganyagok kiválasztására tudja fordítani.

A Neera méregtelenítés alapváltozata a 10-napos kúra, ám ez sokaknak túl hosszú megvonást jelent a szilárd táplálékok fogyasztásától. Így a kúrának számtalan változata alakult ki, melyek ugyancsak jó alternatívát kínálnak a test megtisztítására. Ilyen például a 7-napos vagy az 1-napos kúraváltozat. Ha az 1-napos változatot heti egyszer, több héten keresztül elvégezzük, azzal már nagyon sokat tettünk szervezetünk kiegyensúlyozott működéséért, közérzetünk javulásáért.

Évente kétszer érdemes egy hosszabb méregtelenítést elvégezni, ami olyan, mint a test nagytakarítása. Testünk hálás lesz érte! Egy tiszta testben pedig mi is egész másként érezzük majd magunkat.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455