Naturmind Kovaföld por 250 g

100% természetes kovaföld por

Leírás

Naturmind Kovaföld por

Kiszerelés: 250 g

89-95%-ban tartalmaz szilícium-dioxidot és egyéb hasznos nyomelemeket. Semmilyen más hozzáadott segédanyagot nem tartalmaz. Kiválóan illeszkedik lúgosító diétához, mivel pH-értéke 8,0.

A kovaföld 7000-szeres nagyításban úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal. Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztőrendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer maradványokat, drogokat, nehézfémeket. Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. Mindezek eredménye egy sokkal egészségesebb test, kevesebb betegséggel.

A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között: magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok nyomelemet is, pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium.

1939-ben egy Nobel-díjas professzor, Adolf Butenandt bebizonyította, hogy az élet nem létezhet szilícium-dioxid nélkül.

Miért olyan értékes a kovaföld?

– Rendszeres székletürítés.

– Egészségesebb vastagbél.

– Kisebb alvásigény, megnövekedett energiatöbblet.

– A tápanyagok sokkal jobb hatásfokkal szívódnak fel a vérkeringésbe. Bevont vastagbéllel sok tápanyag nem tud felszívódni. Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, mely biztonságos a környezetre, a kedvencekre, a háziállatokra és az emberekre. Tiszta, üledékes rétegekből nyert, az egyik legtisztább ami rendelkezésre áll. A kovaföld valójában nem föld, hanem megkövesedett váza az elhalt egysejtűeknek, amiket kovamoszatoknak hívunk.

– A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására. Nem halmozódik fel a szervezetben, vízben oldódó, ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása.

– Segít a koleszterinszint csökkentésében.

– Az ízületek és szalagok fájdalmai enyhülhetnek. A szilícium-dioxid döntő fontosságú a csontoknak, inaknak, bőrnek, porcoknak, ereknek.

– A bőr kitisztul (akne, öregségi foltok, pikkelysömör).

– Egészségesebb, fénylőbb haj, bőr és körmök.

– Erősebb fogak és íny.

Adagolás

Napi 1 púpozott teáskanállal (4 g) vízben, gyümölcslében, vagy teában elkeverve. A készítmény szedésekor a megfelelő folyadékbevitelről gondoskodni kell.

Összetétel

100% természetes kovaföld por

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455