naturize_barna_rizs_feherje_por_454_g_907_g

Naturize Barna rizs fehérje por 907 g

A Naturize Barna rizs fehérje por különleges eljárással készül. Csíráztatás után, a teljes barna rizsszemből kinyert, teljes értékű, prémium barna rizs fehérje por izolátum.

Termékleírás

Naturize Barna rizs fehérje por

Kiszerelés: 907 g

Fehérjére minden szervezetnek szüksége van a túléléshez, a fehérjeporok pedig ezen szükséglet kielégítésének koncentrált, könnyen fogyasztható formái.

Az izmok működéséhez elengedhetetlen a megfelelő fehérjebevitel, legfőképp az esszenciális aminosavak bevitele, melyek azért esszenciálisak, mert szervezeted nem képes előállítani őket, ezeket az élelmiszerekkel kell bevinned. A Naturize Barna rizs fehérje por pedig élelmiszer, így tökéletesen alkalmas arra, hogy ezt a fehérjeszükségletet fedezd vele.

A Naturize Barna rizs fehérje por kizárólag természetes, enzimatikus úton kerül kivonásra a teljes barna rizs szemekből. Az eljárás mindenféle vegyszertől – így pl. hexántól – mentes, kizárólag organikus enzimek felhasználásával történik, melyek „felemésztik” a rizs szénhidráttartalmát. A fehérje kivonása alacsony hőmérsékleten történik, megakadályozva a denaturizációt, azaz a fehérje térszerkezetének megváltozását. A Naturize garantáltan vegyszermentes, semmilyen génkezelt összetevőt nem tartalmaz.

Minden adag garantált, minimum 85% tiszta, teljes értékű fehérjét, adagonként (30 g) 4 gramm glutamint és 4 gramm BCAA-t tartalmaz teljesen természetes formában (azaz nem utólagosan hozzáadott, szintetikus aminosavakat), mindezt minimális zsír, szénhidrát és nulla koleszterin mellett. Mindezek ráadásul igazoltan valós, Magyarországon is bevizsgált értékek.

A legfrissebb hazai vizsgálati eredmények is megerősítették, hogy a Naturize teljesen és garantáltan mentes mindenféle génmódosított összetevőtől, illetve valamennyi tiltott doppingszertől és stimulánstól is ( amellett, hogy vegyszer, adalék, aroma és édesítő mentes is), ami fontos eredmény élsportolók számára.

Fitinsav tartalom

Növények esetében fel szokott még merülni a fitinsav tartalom. A fitinsav jellemzően 0,2 és 1,7 g/100 g között mozog az élelmiszerekben, pl. a babfélékben magasabb, 1,6-1,7 g ennek az értéke, de még ez sem jár semmilyen negatív következménnyel. 6-8 gramm feletti fitinsav tartalomnál merül fel a fogyasztás korlátozása, érzékenység esetén, de ez a mennyiség viszonylag kevés növényben található meg. A Naturize fitinsav tartalma viszont mindössze 0,79 g/100g, azaz gyakorlatilag elhanyagolható.

Átlagos tápérték / natúr változat / 100 g

Fehérje: min. 85 g
Szénhidrát: 3,9 g (ebből cukor 0,3 g)
Zsír: 2 g (ebből telített 0,7 g)
Kcal: 360

Nem tartalmaz: tejet, tejsavót, laktózt, szóját, tojást, állati fehérjét, mogyorót, adalékanyagokat, színezéket, tartósítószert, édesítőt.  Glutén és aszpartam mentes.

Javasolt napi adag

15-60 gramm, táplálkozástól, életmódtól függően. Ha intenzíven sportolsz, akár napi két adagot (2×30 grammot) is fogyaszthatsz belőle, míg vegetáriánusok számára a 15 gramm egy adagot is jelenthet. Egyszerre maximum 30 grammot fogyassz, de többtől sem lesz bajod, csak a szervezet egyszerre nem tud olyan sok fehérjét hasznosítani és felesleg kárba vész.

Gyakorlatilag bármikor fogyasztható, akár étkezések mellé is, a fehérjetartalom növelésére. A legideálisabb azonban sportolás, edzés után közvetlenül vagy előtte 1-2 órával, illetve reggel, közvetlenül felkelés után. Ezen kívül a vacsora vagy annak egy része is kiváltható vele, ha a súlyodra is ügyelsz.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455