Naturhelix csakragyertya színsor 7 db

A csakrapontokra helyezve a csakragyertya hő és enyhe vákum hatással, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket.

Leírás

Naturhelix csakragyertya színsor 

Kiszerelés: 7 db

A keleti elméletek szerint a csakrák testünk energiaközpontjai, melyekhez bizonyos folyamatok, szervek, képességek társíthatók. A csakrák energiáit a hozzájuk tartozó színek, illatok, ásványok segítségével lehet befolyásolni. Erre különösen alkalmas a Naturhelix csakragyertya, melynek színét és illatát az adott csakrapontnak megfelelően választottuk ki.

A csakragyertya használata ajánlott

– komplex testi-lelki panaszok kiegészítő kezeléseként

– holisztikus gyógymódokhoz

– természetgyógyászati kezelésekhez.

A csakragyertya kezelés hatásmechanizmusa

A csakrapontokra helyezve hő és enyhe vákumhatással, füstgázaival, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket. Ugyanakkor bioenergetikai hatásával segít helyreállítani az emberi szervezet összetett energetikai rendszerében betegség, rendellenesség, külső hatások miatt keletkezett deformitásokat.

Az adott csakrapontnak megfelelő színű gyertyát a tetszés szerint a hasi oldalon vagy a háton lévő csakrapontra kell helyezni. A csakragyertyát lehet egyszeri kezelésként, de akár kúraszerűen (naponta, háromnaponta, eset­leg hetente) is alkalmazni. Egy kezelés során egy-három csakrapontot javaslunk kezelni. Ha több csakrát kezelünk, kezdjük a gyökér csak­ránál és innen kiindulva haladjunk a korona csakra irányába.

A csakrák és a hozzájuk tartozó színek, illatok

GYÖKÉR CSAKRA

A gerincoszlop alján található. Ez van legközelebb a Földhöz és a földdel való kapcsolatot segíti. Kontrollálja az életerőt, a túlélőösztönt, a vágy érzelmeit, haragot, féltékenységet és mohóságot.

Színe: piros.
További színei: fekete, barna és szürke.
Kiegyensúlyozását szolgáló illóolajok: gabona, klemátisz, rozmaring, ilang-ilang, mirha, tömjén, benzoin, pacsuli és szantálfa.

SZAKRÁLIS CSAKRA

A köldök alatt 2-3 ujjnyira található, köldök csakrának is nevezik. Ez a csakra képviseli a szexualitást, kreativitást, önbecsülést, örömöket és frusztrációkat.

Színe: narancs.
Kiegyensúlyozását szolgáló illóolajok és virágesszenciák: citrus illóolajok, narancsvirágolaj, citromfű és narancs. Ezeken kívül még rózsa, hibiszkusz, jázmin, indián ecsetvirág, Boldogasszony papucsa.

NAPFONAT CSAKRA

A köldök fölött található, a plexus coeliacus (hasi szimpatikus idegközpont) pontja. Érzelmi emlékeket tárolunk itt és innen erednek a zsigeri érzések. Sokunkat ez a csakra köt össze természetesen a környezetünkkel.

Színe: sárga.
Kiegyensúlyozását szolgáló illóolajok és virágesszenciák: cickafark, kamilla, borsmenta, boróka, vetiver, petitgrain (keserűnarancs) és majoránna.

SZÍV CSAKRA

A szívben van. Ez a feltétel nélküli szeretet, tolerancia, empátia, megbocsátás és együttérzés pontja. Ez a lélek lakhelye!

Színe: zöld, másodlagos színe a rózsaszín.
Kiegyensúlyozását szolgáló illóolajok és virágesszenciák: magyal, pipacs, rózsa, eukaliptusz, fenyő, bergamot, citromfű, jázmin és rózsafa.

TOROK CSAKRA

A torokban található, a pajzsmirigy közelében. Ez a kommunikáció, kifejezés és ítélés csakrája.

Színe: világoskék, másodlagos színei a zöldeskék vagy türkiz különféle árnyalatai.
Kiegyensúlyozását szolgáló illóolajok és virágesszenciák: pillangóvirág (Cosmos bipinnatus), trombitavirág, vörösfenyő, kék kamilla, zsálya, citromfű, geránium vagy izsóp.

HARMADIK SZEM

Az agy középpontjában található (és nem a homlok közepén). Ez a csakra irányítja a spirituális irányultságot és bölcsességet. Ez az álmok, belső látás és szellemi élet pontja.

Színe: indigó vagy a sötétkék különféle árnyalatai.
Kiegyensúlyozását szolgáló illóolajok és virágesszenciák: héla zab, erdei turbolya, rozmaring, levendula, borsmenta, lucfenyő, tömjén, pacsuli, zsálya vagy muskotályzsálya.

KORONA CSAKRA

A fej tetején található. Kiegyensúlyozza a külső és belső személyiséget és ez a kapocs a felsőbbrendű énünkkel. E csatornán keresztül kapunk isteni irányítást, célt és bölcsességet.

Színe: sötétlila, másodlagos színei a világos vagy a fehér.
Kiegyensúlyozását szolgáló illóolajok és virágesszenciák: lótusz, angyalgyökér, csillagtulipán, tömjén, szantálfa, mirha, jázmin, benzoin, narancsvirágolaj, levendula, orbáncfű.

Figyelem!

Kérjük, használat előtt szíveskedjék gon­dosan elolvasni a csomagban található, részletes, fotókkal illusztrált tájékoztatót. Használatát egyedül, önmagunkon sem­mi­kép­pen nem ajánljuk!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455