MSM

Az MSM a szerves kén egyik formája, amely hatékony ízületi fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, gyorsítja az ízületek és izmok regenerálódását.

Leírás

MSM

Az MSM, methyl-sulfonyl-metan, úgy hangzik, mint egy szintetikus vegyület neve, ennek ellenére egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, mely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van.

A kén az emberi szervezetben a 4. legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyag.

Amit megfigyeltek az MSM szedése közben

Elengedhetetlen az aminosavak szintéziséhez, a kötőszövetek, az egészséges bőr, haj és köröm kialakulásához, az enzimek és a hormonok előállításához.

A modern, iparszerű élelmiszer-feldolgozási folyamatokban a szerves kén többsége általában elvész, ezért igen gyakori a kénhiány. A kénhiány viszont lassítja a gyermekek növekedését, valamint fáradékonyságot és gyorsabb öregedési folyamatokat okoz.

A szerves kén azzal, hogy lágyabbá, rugalmasabbá teszi a sejtfalakat, elősegíti, hogy a felgyülemlett méreganyagok könnyebben eltávozzanak, a tápanyagok pedig könnyebben felszívódjanak. Emellett az inzulin fontos alkotórésze, így életfontosságú az energiatermelésben. Hasznos akkor is, ha az amalgámtöméseket eltávolítják a fogakból, mert semlegesíti a nehézfémeket, köztük a higanyt.

A szerves kénnek igen fontos szerepe van a megfelelő sav-bázis egyensúlyban. Létfontosságú a testszövetek létrehozásában és regenerálásában.

Az MSM kapható kapszula, por, ital és krém formájában. Próbálja ki!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455